#9 Umut Bulut

Hala neden aldığımızı anlayamadığım topçu.

Bana göre takımın açık ara en yeteneksizi...

Bir rakip topu tam taça,kornere atacakken yaptığı anlamsız faulleri beni çıldırtıyor.:42:

Koşmaktan ve fırsatçı golcülükten başka yaptığı tek olumlu hareket olmayan bir futbolcu..Hamit ve Umutun bu takımda yeri yok..Geçen yıl attığı 15 gol gözümüzü boyadı ama yapmayın etmeyin maçı izliyoruz hepimiz adam ne çalım atar , ne şutu iyidir , ne pas atabilir.... Artık modern futbolda ama çok koşuyor lafı geçerliliğini kaybetti..

Dün ayağına top 2-3 kere geldi sanırım, onları da olumlu kullandı. Bu kafi şimdilik.

Dün orta saha'ya yakin bi yerde topu aldi (kale çok uzak hali ile)

Top ayagina geldi Umut'u seyrediyorum kafasi kopmus tavuk gibi bi heycan bi heycan. Kale olmayinca adam afalliyor neyapcagini sasiriyor.

Toplu oyunda cidden 0, kale önünde denk gelecek vuracak baska bi yararini göremiyorum ben.

Allah aşkına bu adamla neden 3+1 senelik sözleşme imzaladık? Hiç değilse genç olsa en azından gelişir diye beklerdik. Şimdi seneye nasıl göndereceğiz diye uğraşırız. Tamam 3+1 yaptın barı maaşını az yap. Artık Katar'a bile gitse o kadar para vermezler. Dolayısıyla hertürlü elimizde kalacak.

Ya bir kere bu adamı sağ kanatta oynatmak intihar. Forvet oynasa neyse kaleye yakın belki karambolden gol atar ama daha öncede gördük sağ kanatta oynayamıyor. Ümit ve Hasan hocanın düşüncesi belki iyiydi; kanatlara bitirici adamlar koyup işi bitirmek istedi. Erman ve Umut geçen sezon Hamit ve Amrabat'a oranla daha fazla gol atmış isimler. Fakat Umut'un 4231 veya 4411'de oynayacak sağ kanat özelliği hiç yok.

Madem Burak sakat o zaman al Umut'u forvete zaten rakip 10 kişi çıkar Hamit'i oyundan. Erman'ı sol Amrabat'ı sağ kanada al sağlı sollu ortalar ile gol ara hem sahayı geniş tutarsın. Umut dikkat ederseniz sürekli içeriye giriyordu.

O enerjisi , pres gücü , arka tarafa müthiş yardımı , iyi kafa ve son vuruşlarıyla bu sene de kesinlikle büyük fayda sağlayacaktır.

Umut gibi yedeğin olsun hızlı,fırsatçı,mücadeleci hırslı bir oyuncu bu adam ilk 11 oyuncusu değil senede 55-60 maç oynuyoruz elbet rotasyonda görev alacak katkı verecek.55-60 maçlık periyatta bol alternatifli forvet hattının olması iyidir.Gönül isterdi ki Necati'de takımda kalsaydı 4 tane kaliteli santraforla sezonu rahatça götürürdük.Bence Elmander'inde gitme ihtimali olduğu için bir santrafor daha alınabilir bekliyorum açıkcası...

Koşması yeterliyse Sabri'yi de oynatsak olurdu Umut'un yerine. O da önüne gelene pres yapardı.

Neye göre oyuna alindi, teknik ekiptekilere sorsak hicbiri cevaplayamaz. Engin veya Ceyhun oyuna alinsaydi orta sahayi rahatlatip iyi pozisyonlar bulabilirdik. Su adamin sahada durdugu her saniye zarardir.

Umuttan sonradan oyunu girip maç kurtaran adam olmaz hiç bir şey yapamıyor oyuna girdikten sonra çok düz adam

Geri
Üst Alt