#9 Umut Bulut

Elinden geleni yaptı bence....Takım toplu defans yaparken Umut un pozisyona girmesini beklemiyorsunuz heralde. Bir kontratak olabilseydi, Shalke maçında olduğu gibi, o zaman çıkardı ortaya.

haftaya ilk 11 de baslamali veya daha cok sure almali

Çok uzun zamandır düşüşte.Tamam şans bulamıyor olabilir ama bulduğu zaman topla buluşamıyor bile.O ilk geldiğindeki öldürücü presi bile yok gibi artık.Sağa sola anlamsızca koşuyor,pozisyona girme desen o da yok.Cidden Burak veya Drogba'ya bir şey olsa çok sıkıntı çekeriz.Allah göstermesin diyelim.

Elinden geleni yaptı bence....Takım toplu defans yaparken Umut un pozisyona girmesini beklemiyorsunuz heralde. Bir kontratak olabilseydi, Shalke maçında olduğu gibi, o zaman çıkardı ortaya.

Selcuk cok güzel atmisti o topu schalke macinda :encouragement: Ilk vurusta gol yapamadigi icin Selcukun asistini yemisti umut :D

Ne bekliyor acaba bizim teknik ekip bu adamdan? Cikip kurtarici gibi 1 gol 1 asist fln mi yapacakti?

hayatımda gördüğüm en düz forvet. hiçbi numarası yok boyuna koşmaktan başka. sabrinin forvet hali

valla geçen yıl ligin ilk yarısı attığı gol sayısına drogba hala ulaşamadı ayrıca fenere attığı golleri saymıyorum bile golcünün işi gol atmaktır her duran topun başına geçmek değil

Pıçak git bi yüzünü yıka Drogba takımı işleri taşıyan adamdır Umut kim yanında geçen sene ligin 2.yarısında Burak o kadar gol attıysa Drogba sayesindedir.

valla geçen yıl ligin ilk yarısı attığı gol sayısına drogba hala ulaşamadı ayrıca fenere attığı golleri saymıyorum bile golcünün işi gol atmaktır her duran topun başına geçmek değil

Pıçak git bi yüzünü yıka Drogba takımı işleri taşıyan adamdır Umut kim yanında geçen sene ligin 2.yarısında Burak o kadar gol attıysa Drogba sayesindedir.

umut yanında düşük bir futbolcudur haklısın ama drogbanın gol atması gerek duran toplara vurmak için oynamıyor bir kerede sneider vursun adam kullanamadan kariyeri bitecek drogbada gol atsın onun işi o bende onu istiyorum renkdaş

Bende burdayım diyor,Sinyor Terim Sinyor Terim beni de görcan mı diyor...

helal olsun be umut kapris yok bisey yok cık oyna gollerini yaz otur imparatora guveniyorum eger adalet varsa burak degil umut oynamalı haftaya

helal olsun be umut kapris yok bisey yok cık oyna gollerini yaz otur imparatora guveniyorum eger adalet varsa burak degil umut oynamalı haftaya

Umut'la Burak oynamalı Drogba tribünde oturmalı. Bruma,Sneijder,Muslera, Eboue,Chedjou, Amrabat rahat rahat oynar.

Edit: Eboue yerine Hamit veya Sabri oynayabilir. Melo oynar.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

3 gol atması değilde çalım atması şaşırtıcı yoksa 5 gol atsada şaşırmazdım umut arada patlar böyle portekiz milli takımını dağıtmışlığı var :asd:

Galatasaray'da oynayacak kapasite yok ama işte lanet olası sınır yüzünden 3 milyon bayıldık

Geri
Üst Alt