#9 Umut Bulut

bu form ile devam ederse burak'in formasini kapabilir..

burak cok kötüydü bugün yine.

adamın teknigi buraktan üstün yapcak bişi yok

Burak cok cok kaliteli bazi yonleriyle fakat umutun teknigi buragi katlar burak sirt dnuk toplari husran

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

aynı kaleciye burak ne yaptı??????

Yazarken aklıma geldi dedim kesin biri bu saçma soruyu sorar.

Şimdi Burak çift oynadığında partneri her zaman rahat eder.Futbol değişik oyun sen başka sporlara yönel...

Karşı karşıya son vuruşu olmadığı sürece(torba kaleciye rağmen!) kralın arkasında klübede trip yapmaya devam eder.

Bu adamdaki azim Burak'ta olsa keşke biraz.

Yazarken aklıma geldi dedim kesin biri bu saçma soruyu sorar.

Şimdi Burak çift oynadığında partneri her zaman rahat eder.Futbol değişik oyun sen başka sporlara yönel...

Karşı karşıya son vuruşu olmadığı sürece(torba kaleciye rağmen!) kralın arkasında klübede trip yapmaya devam eder.

mourinho kadar futboldan anlamam tabi ama çift forvetli sistemlerde partnerini rahat ettiren burak değil her zaman rahat eden buraktır.

tabi senin dediğinde doğru olabilir, drogba burağa dua etsin... sayesinde çok rahat oynuyor...

kaldı ki benim sorum burağı kötülemek değildi... ama anlatabildiğin kadar değil anlaşılabildiğin kadar anlatabilirsin özlü sözü devreye girdi...

kib... bye...

mourinho kadar futboldan anlamam tabi ama çift forvetli sistemlerde partnerini rahat ettiren burak değil her zaman rahat eden buraktır.

tabi senin dediğinde doğru olabilir, drogba burağa dua etsin... sayesinde çok rahat oynuyor...

kaldı ki benim sorum burağı kötülemek değildi... ama anlatabildiğin kadar değil anlaşılabildiğin kadar anlatabilirsin özlü sözü devreye girdi...

kib... bye...

:D konu Umut

Burak eğer Drogba ile oynarsa heralde Burak rahat eder.Bunu göremiyorsan yapacak birşey yok.

Umut'la oynarken ki durumdan bahsediyorum.Burak kimseye dua etmesine gerek yok.Buralara tırnaklarıyla kazıyarak geldi.

Kötülemiyorum diyorsun yok kaleci, yok şuna dua etsin...

Özlü sözlere gerek yok kimin ne anladığı ortada..

By canım!

Böyle devam umut afferim aslanım. bi dahaki maçta ilk 11 de oynatılmalı.

yine methiyeler dizilmiş bu futbol fukaresine. Çalışması süper ama abi bu adam GS'da top oynayacak kapasitede adam değil. Ligde oynasında görelim bakalım yine saç baş yoldurur adama. Burak'a gelince bu oyun tarzı ile burak gol atamaz. Dünya üzerinde bu tip santrforlar çok fazla sadece ayak içi plase atabilirler, Fransızlarda da futboldan anlamayan kesim çok fazla, Benzemada burak gibi oklava yutmuş olduğu için çok eleştirir fransızlar ne yazık ki. Tabi futbol bilen fransızlar benzemanın kaliteli olduğunun farkındalar.

Bende severim benzoyu

Bugün milli maçta hattrick yaparak hem Fatih hocaya hem de Burak'a mesaj verdi :asd:

Abartmamak lazim. Umut kücük maclarin adami olur ancak. SL'de oynadigi maclarda hayalet desek yine iyidir.

ya yazmayayım yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum.bu millet maçı nasıl izliyor anlamak mümkün değil.(bu maçın özelinde değil sadece genel olarak) umut buraktan çok daha iyi forvettir(bunu her zaman iddia ettim sözleşme yenilendiğinde de daha öncesinde de hatta burak o golleri atarken bile).sadece bu maçı izlediğinizde bile ortaya çıkıyor.umutta olup burakta olmayan özellikleri saysak ankaradan istanbula yol olur.ancak burakın atmış olduğu goller nedeni ile eleştirilmediğini,olumsuzluklarının görmezden gelindiğini de cümle alem biliyor.brak satılsın mı konusunda da çok yazdım satılması gerektiğini aksi takdirde bu sene elimizde patlayacağını,seneye değil 6-7 milyon 4 milyon € bile verecek takım çıkmayacağını.

bu söylediklerimi isteyen istediği gibi eleştirebilir.ancak Allah ömür verdiği sürece buradayız o arkadaşlarla sene sonunda da görüşmek isterim.

Niye Burak'ı satıyorsun ? Sana 5 milyon verdiğin bonservis parasını + aldığı ücretin katını kazandırmış oyuncuyu bir hiç uğruna niye satıyorsun? Umut'un Burak'tan tek üstünlüğü pres yapması. Başka hiç bir özelliği iyi değil.

Geri
Üst Alt