#9 Umut Bulut

umutun suçu nedirki herkes sallıyor adam yedeğimiz kurtarıcımız değil görev verildiğinde çıkıp daima elinden geleni yapıyor kazmalığına birşey diyemem ama daha iyi yerli forvetler varsa söyleyin

Burak daha topu kontrol edemiyor, hirsi olsa ne yazar. Futbolcu olmasi zaten bir mucize eseri, bahsettiginiz rakamlarla komik olmaya calisiyorsunuz bence :D

he umut çok mu top kontrol ediyor. ikisindede bi numara yok. Ama burak'ın koşuları ve vuruşları > 19 tane umut bulut. bi kere burakta kalite var. Umutta yok, Umut anca andora ve ligdeki kötü takımlara gol atabilir. Romanya maçında adım attırmadılar, CL'de de adım attırmadılar. Şimdi dersinizki Şalke maçında attı, orda yaptığı birşey yok bire bir kalmıştı kaleciyle, bitirici vuruşları olmadığı için onuda atamadı ilk vuruşta.

Fransa ligue 1'de yeterince izledim ben bu adamı. TR liginde her sene 15 gol atabilir ama orda 30 küsür maçta 4 gol atabildi anca. bazı türk insanına kalsa fransa ile tr ligi arasında fazla güç farkı yok derler buyur bu istatistik herşeyi gösterir. Ordaki vasat takımlara karşı bile bi varlık gösteremedi umut. Mevlüt umut ile aynı stil burak umut mevlüt 3üde kazma fakat diğer ikisi umuttan daha kaliteli ve belli başlı özellikleri çok daha klas. Mevlüt mesela fransa liginde 10 golden aşağı atmaz. Oynadığı takım stade rennais, yani trdeki eskişehir gibi birşey. Ama gel görki türkiye ligine gelse tozunu attırır buranın. Press gücü var derseniz onada gülerim, yalancı koşudan başka birşey değil. Bu adama ön yargımmı var diye gerçekten romanya maçında gözlerim hiç ayırmadım umuttan önündeki adama bassa kaç kere alacak pozisyondaydı ama amaç sadece koşmak, ilerde press istiyosak sabriyi oynatalım.

Çalışma konusuna gelince sahada ki çalışkanlık olarak Umut buraktan çok çalışıyor, ama mesela dışarda, idmanlarda çalışmak. Bu konudada hiç bir türk futbolcu burak kadar olamaz. Saha içinde koşu anlamında burak tembel olsada eksiklik giderme açısından tüm türk topçularından 10 adım öndedir. Kafa vuruşu yoksa onu geliştirir, pas ise onu geliştirir. Romanya maçındada görüldüğü üzre burak umuttan çok daha yararlı oynadı. Çok istediğiniz gibi savunmaya gelip topu bile uzaklaştırdı kaç kere. Bakalım burak düşmanları şimdi ne bahaneler üretecek. Korkmayın hepsini cevaplarım ben.

Umuttan yedek bile olmaz, kimse kusura bakmasın. Burda dedik umut alacağımıza muhammet'i alak, Stade Rennais'ten mevlüdü alak diye ama kimse dinlemedi

umutun suçu nedirki herkes sallıyor adam yedeğimiz kurtarıcımız değil görev verildiğinde çıkıp daima elinden geleni yapıyor kazmalığına birşey diyemem ama daha iyi yerli forvetler varsa söyleyin

bizim taraftar kimi beğeniyor ki hepsi birbirinden destek alıp bi başlıyorlar saydırmaya durdurabilene aşk olsun. adam umuttan başlamış burakla devam etmiş saydırmaya utanmasa semihe selçuka falan saydırarak devam edicek. umutla buraktan daha iyi yerli forvet varda bizmi görmüyoruz. hiddink, avcı, terim hepsi forvette bu ikiliyi seçti ama bizim taraftar ulemasına sorsan muhammed demir falan derler en fazla. o da gelsin iki maçta onuda alaşağı ederler. bu zihniyet harbiden hasta ruhlu zihniyet denecek daha çok şey var ama nasıl olsa transfer taraftarlığına ne dersek diyelim devam edicekler. bunlar taraftarsa ben taraftar falan değilim tek diyeceğim budur

Şeyy Umut abi Fatih hoca Formayı Adaletli Dağıtır Sıkma canını bak Öyle oluyo hEP !

Bir sokamadin ayagini be. Kismet degilmis.

Abdestsiz çıkarsan sahaya olacağı bu.

kale direğinin yanından vurupta topu gol yapamıyor. Hayatımda gördüğüm en kötü forvet. kaç kere 2. lig maçlarını izledim umuttan çok güzel forvetler var. Şükrü Dölek diye bi topçu vardı Kırıkkalespor'da. Umut'tan 5 gömlek yukarda

Şu adam kurtarıcı olarak sahaya girdiği anda benim için maç bitiyor. Andorra'ya gol attığı için göklere çıkarıldı.

Andorra Fatihi, yarım metreden golü yapamadı, bide üstüne üstlük saçma sapan yaptığı fauller var ki cabası. Gerçi ona da kızmıyorum, bu adamda da kapasite belli sonuçta. Bide ne zaman oyuna girse hep sağ kanatta oynatılıyor, dalga geçer gibi.

Futbolcu falan degil bu adam. Drogba ile ayni meslegi yapmasi ve bu isten 2 milyon euro kazanmasi insanlik adina suctur.

Sezon başından beri Burak'ın bir tık üstü bir gelişim gösteriyor başka numarası yok...

Geri
Üst Alt