#9 Umut Bulut

Umut Bulut büyük maçların adamı değil. Eli ayağı birbirine dolanıyor. Haa şimdi biri çıkar Juventus'a gol attı der. O kadarı da olsun artık. Bozuk saat bile günde 2 defa doğru gösterir. :)

En az Burak kadar yeteneksiz . İkiside yedek birakilip tek forvete donme zamanidir .

Fatih Terim gitmeseydi 10-15 gol atardı da şimdi zor. 1.tercih Drogba, 2.tercih Burak. Tabii bi tek forvete dönsek hayırlısıyla :redface:

tapatalk reyiz

burak 100 tane kacirsa bile umuttan her türlü iyidir. umut'tan ne köy ne kasaba olur. böyle alternatif olmaya devam eder. ilk 11 oynamamali.

İlk yarı beklenenin üzerinde oynadığını düşünüyorum,cidden saçma top sürüşü yapmadı,2de asist yapmaya çalıştı,iyiydi yani.

burağa (belki de sneijdere) attığı pas müthişti...ama burak yedi pozisyonu...forvette denenmeli sadece.

Sabri'den daha çok geldi savunmaya.

dün pek izleyemedim maçı, bugün tekrar izliyom baştan sona. ilk yarıyı bitirdim ve yazma gereği hissettim

sabriden daha çok sağ bek oynamış bu adam. gollere bakıyorum ilk golde sağ bekte sabri yok onun alanına inen chedjou. ikinci gole bakıyon sabri yine ortalarda yok onu geçtim kadrajda yok adam, yine onun alanına inen CJ, CJ'nin alanina gecen semih, onun alanina gecende dany. yok ya bi adam ne kadar aksatiyo takimi. fener deplasmanina sabriyle falan cikmasak bari kafadan yeniliriz bu adamlarla. Umut hem forvet hem bek oynamis helal

Benim de dikkatimi çekti o. Zaman zaman sağ bekte oynadı. Ona rağmen sabri çok kötüydü :redface:

tapatalk reyiz

Asist yapmis olabilir ama cok yeteneksiz bir adam. Yerine Yekta bile oynasa daha iyi olurdu. Golde iyi orta kesti, gerisi yok.

ilk 11 adamı değil kesinlikle

sonradan girecek maçın kaderini değiştirecek fazlası olmaz

Geri
Üst Alt