#9 Umut Bulut

Mücadelesine, emeğine hiçbir lafım yok, bir tane de asist yaptı ama onun asist olmasını sağlayan Drogba'dır, o ortayı ancak Drogba gol yapabilirdi zaten. Fakat şu yeteneksizliği, top kontrolü, pasları ve havadan gelen topları saçma sapan yerlere indirişi hakikaten katlanılacak gibi değil. Yine de kapasitesi oranında herşeyini veriyor sahaya.

İlk yarı maç 0-1 iken Gekas'a vurdurmadığı top ile belki 3 puanı aldık hücumda iyi değildi ama maçın geneline bakılırsa takıma katkı verdi bence ,

Umut oynadıkça performansını arttırabilir gibi duruyor ama sağ kanatta yapabilecekleri belli çok fazla bir şey beklememek lazım.

Sağ bek oynatılabilir.Son derece ciddiyim.Sabri'den cok daha fazla katkı sağlar.

Galatasarayımıza yakışmıyor yıllık 1.8 milyon alıyor. Bu fiyata genç yerli ya tutarsa diye iki tane kanat/forvet alabilirdik.

Ben seviyorum bu adamı,kapasitesi oranında herşeyini veriyor herif,defansa geldi top cıkardı,Drogba'ya asist yaptı,gerci Drogba onu asist yaptı baskası atamazdı o golü,neyse,oynamaz sorun etmez,oynar sonuna kadar mücadele eder,ben bu adama saygı duymayayım da nappayım?

Kendi halinde oynuyor sahada. Umut'tan fazla bir şey beklemeye gerek yok.

Umut gibi oyuncular hakettiklerinden fazla değer görüyorlar.

cidden cok yeteneksiz, iki metre top tasiyamiyor, topu bile kontrol edemiyor, ama hep sabri arkasinda olunca, oda sabri den daha fazla defansa yardim etti

cidden cok yeteneksiz, iki metre top tasiyamiyor, topu bile kontrol edemiyor, ama hep sabri arkasinda olunca, oda sabri den daha fazla defansa yardim etti

Koşan adama 1.8 milyon euro veriyoruz.Bana ayda 10 bin lira versinler kendilerine her maç 12 km garanti ediyorum ayrıca çok çalışırım kendimi de geliştiririm.

Futboldan anlamayan adama soruyorsun : Umut ne yaptı ? Yeeeaaa top çıkardı defanstan,Drogba'ya asist yapı ...

Eeee geri kalan dakikalarda naptı ? Koştu...

Koşan adama 1.8 milyon euro veriyoruz.Bana ayda 10 bin lira versinler kendilerine her maç 12 km garanti ediyorum ayrıca çok çalışırım kendimi de geliştiririm.

Futboldan anlamayan adama soruyorsun : Umut ne yaptı ? Yeeeaaa top çıkardı defanstan,Drogba'ya asist yapı ...

Eeee geri kalan dakikalarda naptı ? Koştu...

maasi fazla da buna takilmamak gerek, bana en cok böyle yeteneksiz adamlar bile suan ilk 11 de mecbur. Oyuncularimizin hele türkleri nekadar para verdiysek hic profesyonel cikmadi,

Selcuk Inan 1,2 yil Futbol oynadi, gerisi berbat ötesi. Topu kaldiracak hali yok, freekickleri, ortalari, kornerleri berbat ötesi

Yekta, Melo cezali duruma düsünce iyi oynadi, ondaki sonra verilen mac hemen yine berbat ötesi.

Engin cezayi yedi, kafayi da galiba yedi, an itibari yine kendisini gösteriyor, ama kilolu... Profesyonel adam böyle olmamali

Aydin fizik olarak hazir, kondisyon olarak yerlerde, yaz kampi gecirmemis

Ceyhun bunlarin arasinda en hazir duruyor...

Semih de sanki matematik soru sorulmus gibi öylece bakiyor, cok passif kaliyor

Burak Yilmaz da Ali Turani gecemiyorsa, biraksin bu isi, Nobre bile Ali Turani hiz olarak gecer

Sabri ye laf zaten gerek yok.

Demek istedigim yerli olarak cöktük, isim olarak yine eski zamanina göre daha iyiz, ama halleri BAMli zamani hicte aratmiyorlar

Gokhan Zan Volume 2 .. Umut bulut bildign G.Zan gorev verilince canini disine takip calisiyor ..

Bu adama senede 1.75 falan asla verilmez. Yeteneksiz bir adam. Ofsayt olmasina ragmen öyle bir sut atti ki.. Sinirden güldüm!

Mancini bu adamda ne görüyorda birak forvet oynatmayi adami kanat oynatiyor. Yetenek fakiri forvet. Galatasaray tarihinde bu kadar kötü teknige sahip 2 tane forvet oynamistir mi daha önce ?

umut ve burak transferleri ocağımıza incir ağacı dikti.. necatinin yarısı etmez bunlar.. adamda teknik vardı en azından.. yaşlandığı için ayrılmak zorunda kaldı.. bu adamlar sözde en verimli yaşlarındalar ama ortada futbol adına koca bir hiç var...

Geri
Üst Alt