#9 Umut Bulut

Valla ne yalan söyleyim, elalemin dalga konusu olduk bu tarz futbolcular sayesinde. Adam o ofsayt pozisyonunda kendini kale önünde sanıp vurdu ya, hani o an resmen sinir boşalması yaşadım, gülme krizi tuttu.

Kac kere söyledim yine tekrarliyorum; Keske FB'ye gitseydi.

Bu adam 1.7 m aliyor simdi di mi?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Terim'in ne kadar futbol fukarası olduğunun çok önemli bir örneği...

Şimdi Terim'e tapan arkadaşlara bir şeyler anlatmaya çalışacağım.

1.İlk senemizde Emre-Engin gibi merkezden bozma kanat oynayan ama tempolu olan,ileride de Necati-Elmander ile çok iyi pres yapan bir takıma sahiptik.Hem Necati hem de Elmander tekniği yüksek oyuncular.Az çok hatırlıyoruz ilk seneyi.

2.Neden Terim'in futboldan anlamadığı kısıma geleceğim.Sen git ileri dörtlüyü Amrabat-Hamit-Burak-Umut yap.

Amrabat : Kayseri'de serbest oynayan adamı çizgi oyuncusu oynatmaya kalkmak ne oluyor ?

Hamit : Sakatlıklar sebebiyle iyice yavaşlamış Hamit'i sağ kanat oynatmak :S

Burak : Aga sen hücum pres yapan takıma neden şunu aldırıyorsun inanılır gibi değil.

Umut : Sadece koşar.Yanlış yerde oynatıldığı söylenmiş pes doğrusu Umut forvet olsa da çok vasat.

Yani arkadaşlar sorunlarımız geçen sene başladı yanlış kadro planlamasıyla.Drogba'nın gelişiyle geçen sene şampiyon olup şampiyonlar liginde çeyrek final gördük.Ama yazın daha da berbat bir planlama yaptık.Alpaslan Öztürk gibi bir oyuncuyu serbest iken Terim aldırmadı neden Sabri var.Sol bek Balta'ya mahkum kaldık.Yabancı hakkımızı tamamen savunma için kullandı Terim.Sonra bugünlere geldik.

Gerçi bunları yazdık ama Sabri-Aydın-Balta tercihini bile eleştiremeyen Terimcilerin tek argümanı da Uefa kupası olacak.

Kısacası Umut 2.7 milyon Euroluk bir kazıktır...

Modern futbola olmayan yetenekleriyle ihanet eden bir adam.. Daha top kontrolü bilmeyen Burak Umut gibi adamlar nasıl futbolcu oluyor anlamış değilim..En kazma dediğimiz çoğu defansta bunlardan fazla teknik yoksa birşey bilmiyorum

Yerine Cenk Tosun daha iyi oludu top ayağına atıldığında tüm hızıyla geri geliyo misal duvara çarpsa daha yavaş geri döner.Top sadece önüne atılacak ve mümkünse boş alan olacak yoksa oyunda yok..Çok efendi hırslı varını yoğunu sahaya kouyor ama malesef yetenek fakiri

Mac icinde cok gülünc islere imza atiyor, bazen kendini cok teknik bir futbolcu zannediyor galiba. Cok yazik ya Umut ve Burak gibi oyuncularin Galatasaray gibi bir takimda oynamasi. Galatasaray forvetinin belirli bir standardi olmali. Adamlar yillarca anadolu kulüplerinde sürünmüs Burak diger "büyük" takimlarda yapamamis zaten. Gelmisler bize forvet kesiliyorlar.

Bu adam bizim takımın topçusu değil, yeteneksiz vs.. tamam doğru. Keşke takımımızda olmasa diyorum ben de. Ama bu adama ben hayatta yüklenmem, çünkü iyi yaptığı şeyler de var, üstüne çok gayret ediyor. Takıma zararı Burak'tan çok çok daha az. Berbat yaptığımız takım savunmasında bizi ayakta tutan ender futbolculardan.

İyi niyetli ama ötesi yok yetenek yok yedek olarak gerçekten elimizde olabilecek en iyi oyuncu ama böyle 11 de falan oynatıldığında her ne kadar çok çabalasa da takımın kalitesini düşürüyor.

Kendisi bu formayı en çok hakedenlerden biridir. Bugün resmen kendini parçaladı özellikle eksik oynadığımız bölümde.

Geri
Üst Alt