#9 Umut Bulut

yeteneği sınırlı ama buraktan daha iyi ve çok daha istekli herzaman. burak gönderilmeli ama umut en azından bi opsiyon ve yedek olarak tutulmalı.

Her takımda olması gereken tarzda adamlardan biri. Alındığında da mutlu olmuştum. Real maçında takımın en iyisiydi.

iyi bir yedek, ama en azından sınırlı olan yeteneklerini koşarak, didinerek kapamaya çalışıyor, diğerleri kadar vurdumduymaz, onursuz değil

Hafta sonu mutlaka ilk 11 oynamalı.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

ne denir helal olsun, yeteneksiz ama yeteneklilerden daha faydali. Toulouse'lu arkim var lyonun resmi forumunda, bebe umut bulutun hayrani. CLdee gol atinca

buuuuut de Buluuut what a player yaziyor. Banada ovup duruyodu. Bende icimden neyini begeniyo acaba diyodum. Sindi anladim niye sevdigini. Aslinda yeteneksizligini degil ozverisini seviyormus. Diyecek soz yok. Bu denli yetenek fukaresi bi oyuncunun santiagoda tek basina oynamasi ne kadar mohddan bi takim oldugumuzu gostermekte

Yeteneksiz falan ama yetenek anlamında da, zeka anlamında da, performans anlamında da, Katkı anlamında da;

UMUT >>>>>> Burak

Kader işte, hakem hata yapmayıp 2. golü verseydi ve kapanıp maçı 2-1 alsaydık reali yıkan adam diye tüm dünya onu konuşuyordu.

ne denir helal olsun, yeteneksiz ama yeteneklilerden daha faydali. Toulouse'lu arkim var lyonun resmi forumunda, bebe umut bulutun hayrani. CLdee gol atinca

buuuuut de Buluuut what a player yaziyor. Banada ovup duruyodu. Bende icimden neyini begeniyo acaba diyodum. Sindi anladim niye sevdigini. Aslinda yeteneksizligini degil ozverisini seviyormus. Diyecek soz yok. Bu denli yetenek fukaresi bi oyuncunun santiagoda tek basina oynamasi ne kadar mohddan bi takim oldugumuzu gostermekte

Elin gavuru bu meretten daha iyi anlıyor demek. İspanyol basını bile Drogba'yı, Sneijder'i, Muslera'yı falan değil Umut'u sormuşlar.

Kosuyo cabaliyo ama yetmez . Bir ver kac yapamiyorsan , top kontrolu edemiyorsan , ince paslar atamiyorsan , 5 metre top suremiyorsan kusura bakma kardesim ama Galatasaray'da oynayamazsin .

Bu yoklukta iyi gözüktü. Dün Burak'la beraber olsalardı daha farklı olabilirdi bir de o bayrak kalkmayacaktı...

Dün takımın en iyisiydi.Belki yetenekli değil ama en profesyonel,iş ahlakı en yüksek yerli futbolcumuzdur.Adamsın Umut

İlk yarıda yaptığı pres sayesinde kolay top yapamadılar ve uzun top denediler.Ancak ikinci yarı yorulunca yapamadı

Geri
Üst Alt