#9 Umut Bulut

Umutun 2 M€ kazandığı dünyada yaşamak ne kadar kötü. Beyin 0 hatta eksilerde.. Bu gibi adamların GS gibi takımda ne işi var hakkaten anlamıyorum.

Geldiğinde kazmanın önde gideni demiştim, benim önüme istatistik koydular. Golcü bu adam yahu dediler. Şimdi golcülüğünü de futbolculuğunu da iyi anlıyorlardır.

Ben de hep öyle dedim. Aynısını Gökhan Zan için de söyledim. İkisi de bizde oynayacak oyuncular değil.

Umut'un kariyeri genel olarak hep aynı. Ligin ilk yarılarında bir şekilde kendini gösterir. Gerek sezon öncesi iyi çalışmasından, gerek erken form tutmasından, gerekse de bu sezon olduğu gibi takımın diğer oyuncuları tel tel dökülürken o sırf koştuğu için göze batar ve diğerlerinden sıyrılır.

Ama 2.yarılar başladığında takke düşer kel görünür. Hem kendi formu düşer, hem strese girer hem de diğer oyuncular yavaş yavaş fiziksel olarak iyi seviyeye gelince, aslında ne kadar yeteneksiz bir oyuncu olduğunu gözler önüne serer. Sene başında hiç istemedim bu transferi ama bonservisini alıp, inanılmaz da bir kontrat imzalattılar. Göndermeye kalksan gönderilmez de artık, bir dünya para kazanıyor. Maalesef kaldı başımıza, 2 sene daha çekmek zorundayız.

senin gibi bir futbolcu bu ülkede 5.5 million lira maas aliyor. söylenecek laf yok

Bizim hali saha takimina koysak siritir.

Bu adam portekize o iki golü nasi atdi ben anlamış degilim

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burak'ta yine bir kalite ve bir özeligi var.. sende ne var? Semih Kaya gibi kosmana hayranim (kafa ileri).

trabzondaki emre güral herique ve hatta şahin bile bundan iyi futbolcu, o kadar büyük enayilik etmezler

Çeptalk

Umut yetenekli bir adam olmamasına rağmen çalışkan bir oyuncu.Ben geçen sene bize kazandırdıklarından dolayı çok mutluyum.Bu sene düşüş yaşasa da bize Juve maçında puanı getiren ve deplasmanda ki Madrid maçında attığı golle takıma umut aşılayan bir adamdır.İnşallah forma girer...

Umutda herşey forma bagli.

Formsuz olunca faydasiz, birşey yaramaz.

Ama forma girince bizim için önemli goller atabilir, katki saglayabilir.

Madrid, Schalke ve Juventus gibi devlere gol atmiş biri.

Bir insan 1 yıldır gol atamıyorsa oturup düşünmeli lan, hem de forvet yani. Muslera bile gol attı.

Geri
Üst Alt