#9 Umut Bulut

Ceza sahasında dursun beklesin, dışarı çıkmasın ofsayt harici.

Tokata karşı bile adam çalım atamıyor top süremiyor garip..

Umut müthişsin müthiş göz kamaştırıyorsun :mad:

Salın gitsin artık. Bişey yapacağı yok. Geçen sezonun başında tüm taraftar zaten şaşkınlık içindeydi. Ama bişey olmayacağını herkes biliyordu.

Yekta'dan başka 9 tane pas verebileceğin adam daha var orada umut bey keza yekta için de aynısı geçerli ulan 35 yaşına gelmişsiniz 20 yaşındaki adamları kıskanıyorsunuz beraber paslaşarak kaleye girmeye çalışmakta ne demek yetenek yoksunları sizi ona rağmen 2 pas yapamadınız arka arkaya.

Sözleşme sonu:30.06.2016

king-leonidas-this-is-sparta-300-1920x1080-1080x607.jpg

Şuan sana sallayanlar

geçmiş sezonlardaki katkını unutmuş görünseler de bu takımın yedek kulübesinde olması gereken ilk oyuncusun.

İyi niyetinle ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjinle katkı vereceğin maçlar olacak.

Umut'a sallayanlara : Sizleri anlayamıyorum. Vefasız bir taraftar grubu olduk çıktık...

Şuan sana sallayanlar

geçmiş sezonlardaki katkını unutmuş görünseler de bu takımın yedek kulübesinde olması gereken ilk oyuncusun.

İyi niyetinle ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjinle katkı vereceğin maçlar olacak.

Umut'a sallayanlara : Sizleri anlayamıyorum. Vefasız bir taraftar grubu olduk çıktık...

yedek kulübesinde olması gereken ilk oyuncusun, aynen katiliyorum.

bu cocuk juveye golü atmasa son dakikada ve drogbaya uzun topu atmasa (sonrasindaki sneijderin attigi gol)

CL rüyalarinizda görürdünüz !

ama bi gercek ilk 11 degilde sonradan girip daha iyi oynuyor.

böyle oyuncularda olmali bi takimda.

yedek kulübesinde olması gereken ilk oyuncusun, aynen katiliyorum.

bu cocuk juveye golü atmasa son dakikada ve drogbaya uzun topu atmasa (sonrasindaki sneijderin attigi gol)

CL rüyalarinizda görürdünüz !

ama bi gercek ilk 11 degilde sonradan girip daha iyi oynuyor.

böyle oyuncularda olmali bi takimda.

Bir takımın sadece ilk 11 de mükemmel oyuncular olması önemli değildir.

Umut gibi bir yedek forvetimizin olması çok önemli.

Sadece yaptığı hücum pres yeter...

Çok mücadele ediyo ama yetenek kısıtlı, birde artık gol'de atamıyo sorun olmaya başladı.

Umut'a atılan topların kayaya atılan topalrdan farkı yok direkt sert bir biçimde geri dönüyor o top, kontrol 0

Yetenek fakiri, bu antremanda top sürerken dubalara takılıyordur.

Bu kadarda olmaz yani :mad::mad:

Geri
Üst Alt