#9 Umut Bulut

Sabri Salih Umut ve Gökhan zan ın birlikte oynadığı bir Galatasaray izlemek istiyorum. Depresyondayım !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takıma geldiği günde dedik sezon başı bonservisi alındığında da dedik. Buna verilen paraları direk çöpe atın, Galatasaray'da oynayacak kapasite yok, Galatasaray'ın forveti olamaz. Ama neymiş en iyi yerli forvetler bizde, Umut iyidir iyi, Umut iyi bir yedektir, verilen paralar helal olsun vs vs gibi saçma bahaneler üretildi. Hadi ordan!

Takıma geldiği günde dedik sezon başı bonservisi alındığında da dedik. Buna verilen paraları direk çöpe atın, Galatasaray'da oynayacak kapasite yok, Galatasaray'ın forveti olamaz. Ama neymiş en iyi yerli forvetler bizde, Umut iyidir iyi, Umut iyi bir yedektir, verilen paralar helal olsun vs vs gibi saçma bahaneler üretildi. Hadi ordan!

Ligin ilk yarısı nerdeyse herkes Umut süper fln diyordu.2 Maç kötü olunca böle olmamalı o kadar iyi oynayan birine hakettiği formayı vermezsen adamın ritmide,temposuda,moralide düşer.Fakat Umut için en iyisi kalan 3-4 yılını Anadoluda geçirip kendini Türkiye'ye son kez ispatlamak.

Ligin ilk yarısı nerdeyse herkes Umut süper fln diyordu.2 Maç kötü olunca böle olmamalı o kadar iyi oynayan birine hakettiği formayı vermezsen adamın ritmide,temposuda,moralide düşer.Fakat Umut için en iyisi kalan 3-4 yılını Anadoluda geçirip kendini Türkiye'ye son kez ispatlamak.

Umut takımın en iyi topçusu hiç bir yere gidemez.

İlk geldiği zamanlar kariyerinin zirvesini oynadı, önce süper kupayı kazandıran adam oldu, Kasımpaşa maçında ipten aldı, ve devamında ki bir kaç maçta hiç boş geçmedi neredeyse. Sonra inişli çıkışlı gitti, Sivas'a inanılmaz bir gol attı ve ondan sonra film koptu. O günden bu yana gerçek Umut'u izlemeye başladık diyebilirim.

önemli olan teknik ekibin satma düşüncesi eğer bu düşünce olursa tr de piyasası var menemenciler havada kapar 2m koparırız dua edinde mancini satmak istesin

Bir dönem yedek için yeterli diyordum ama fikrim değişti. Bizim takımda işi yok. Bugün manasızca bir penaltı yaptı, Allah'tan hakem görmedi. Geçen hafta kaçırdığı gol ve kaptırdığı topla puan kaybının sebebidir kendisi.

fransada kadroya giremeyen adam türkiyede 5 million lira kazaniyor. yabanci sinira sükür.

Adminler beni bu konudan suresiz uzaklastirsinlar pls. Mumkunse gozukmesin konu bana thanks :)

Geri
Üst Alt