#9 Umut Bulut

Ulan şikecilerin maçından sonra yine aklıma geldin.Yahu arkadaş o golü atamıyorsan hangisini atacaksın.Her aklıma geldikçe çıldırıyorum ulan nasıl atamazsın o golü nasıl.neyse sakinim

2010-2011de eskişehirde o golü atsaydı bunların hiçbirisi olmayacaktı

suçluyu buldum :P

Çeptalk

Adını duydunuz mu hiç? Eskiden Umut standart olarak her sezon 10-15 gol atıyor lafı vardı en azından. Şimdi o da yok. Herif ruhsuzun dibi resmen.

Karambol dışında gol atma yeteneği olmayan Umut sürekli ama sürekli kurtarıcı olarak oyuna giriyor. Mancini Allah seni bildiği gibi yapsın. Umut iyidir iyi diyenleride eşşek sudan gelinceye kadar döveceksin. Neymiş en iyi yerli forvetlerden mis. Belki futboldan anlamayanlar için öyle.

Bi9kwIWCMAEqppM.jpg

dogum gününü kutlamislar, Elmander de gelmis

Her maç istisnasız oyuna giriyor, önde de olsak geride de olsak hiç fark etmiyor. İsmini tabelada gördüğümde istemsiz şekilde gülmeye başlıyorum, artık sinirler öylesine yıpranmış ki.

Yetenekli olmayan futbolcular, bu durumu mücadelesi ile telafi etmeye çalışır. Bu yüzden diğerlerinden fazla mücadele etmesi, onu iyi futbolcu yapmaz. En fazla Trabzonspor seviyesinde oynayabilecek bir futbolcu, ne yazık ki bizim tek umudumuz.

Bu ligtv her maç umut bulutun anasıda maçı takip ediyor demeside baydi artık ne yapalım anası maçı takip ediyorsa 5 trilyon alıyor bedavaya kemik gözlükleri takıp locada maçı takip eder tabi sanki cephede saf tutuyor amk gazetesi

oyuna alinmasi hataydi burak'i cok bozdu.

Dunya uzerinde Sabriden daha kazma bir oyuncu varsa o da umuttur.

burak ve umut 2 milli forvet. işte türk futbolunun hali. 2 sini topla bi 35 lik gekas etmez. topu kontrol edemeyen adama futbolcu demem.

Geri
Üst Alt