#9 Umut Bulut

Bir pozisyon vardı taç çizgisine paralel geri pas atması gerekiyordu onu direk taça attı..

Herşeyi açıklıyordu bence.

Galatasaray forveti 5 metre geriye çizgiye paralel pas bile atamıyorsa..

Neyi tartışacaz ki..

Şikecilerde olsa aynı pozisyon kesinlikle pas vermişlerdi. Hani o karakteri beş para etmez dediğimiz adamlar. Evet beş para etmezler. Fakat iki takımın oyuncuların sahadaki kazanma hıorsı, arzusu bizim takımın oyuncuların çok üzerinde.

10 kişi kalmışsın ve 1-0 yeniksin. Orada gol olsunda nasıl olursa olsun diye düşünmen gerekirken o pası vermiyorsan sana yazıklar olsun.

Hiç kusura bakma burada ne söylenirse söylensin hakediyorsun.

Şu adamla 1,8 milyona anlaşmak demek çok ciddi iş bilmez yöneticilerin olması demek.

Ne olursa olsun gönderilmeli. Bu yıllığı kimse buna vermez fakat bonservis falan istenmezse bazı takımlar belki alabilir.

İlşk alındığında burada ne kadar hatalı bir iş yapıldığını söylemiştik ama herkez gene polyanacılığa bağlamıştı. Şimdi bakıyorum herkez dönmüş. Peki ne değişti. O zaman lig daha yeni başlıyordu. Transferler falan her zaömanki gibi taraftar iş bilmez bir şekilde poluyana modunda. Şimdi işler berbat herkesin aklı başına geldi.

Bunları görmek işin işlerin kötü gitmesine gerek yok.

bu herifi hadi göndermediniz. 1 milyon euro indirmezsiniz yönetimde defolsun. biz parami basiyoruz hemde bu yetenegi 0 olan herife.

umarim dün son macindi galatasaray formasiyla. okadar rezil bir futbolcusunki

Resmen ayrımcılık yaptı Berk'e pas atmayarak.Hata yaptı bile diyemiyorum.Ben olsam Berk yerine bir daha yüzüne bakmam Umut'un.Adam gol atsa belki de önü açılacak.

Berk İsmail 'e yaptığın hareketten sonra ne kadar profesyonel olduğunu gördük

daha 2-3 hafta önce ronaldo bir iki pozisiyonda bencillik yapti morata'ya pas vermedi diye seyirci yuhladi ronaldoyu mac sonu. 200'e yakin gol atmis ronaldo'yu yuhladi taraftar. biz seni ne yapalim umutcum?

şimdi düşündümde bedavaya gönderilsin. 3 sene buna 6 milyon euro verilmez.

terbiyesiz herif direk orda pasi atmadi berke ne oluyor yani cocuk bom bos atsana sen mi kral olacan umut efendi

Bilmeyen varsa hatırlatalım, umut bulut senede 6 trilyon para kazanıyor..

Adamın aldığı paranın çeyreğiyle kadın basketbol takımı kuruldu ve yaptıkları ortada gerçekten çatlayacam sinirden dünden beri.Demek ki o paranın yarısını kadın basketbol takımına harcasaydık tamamı demiyorum ''yarısını'' WNBA'da yenmedik takım bırakmazlardı.

umut bulut =

748_sahan-copy-(1).jpg

daha 2-3 hafta önce ronaldo bir iki pozisiyonda bencillik yapti morata'ya pas vermedi diye seyirci yuhladi ronaldoyu mac sonu. 200'e yakin gol atmis ronaldo'yu yuhladi taraftar. biz seni ne yapalim umutcum?

Ronaldo gene affettirir de umut nedir ya. Düzgün vursa diyeceğim gol oldu en azından.

Yeteneksiz herif. Berke o pası atmadın ya o pozisyonda. Atsaydın çocukcağız golünü atsaydı, biz beraberligk golunu atsaydık ölürmüydün????

Oh ne güzel Mancini beyefendi de seni değil Berki çıkardı o pozisyondan sonra. Ben antrenör olsam seni çıkarırdım ve sezon sonuna kadar bir dakika bile oynatmazdım. Ama ne yazık ki adalet diye birşey yok. Hele ki Mancini de.

Çocuk ne güzel gol atıp özgüveni tavan yapacaktı. Maç esnasında göründüğü gibi bu çocuk Buraktan da sende de üstün bu yaşında. Top kontrolü, tekniği, koşuları sana ve Buraka on basar. Insallah üstünde durulur Berkin.

Hem yeteneksiz, hem bunu kabullenmiyor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

3-4 hafta oluyor, maç önü konuk yorumcu bol keseden Umut güzellemesi yapıyor: ''Ben takımın hocası olsam tahtaya ilk Umut' un ismini yazarım, 90 dk koşar, mücadele eder, küsmez vs vs...'' ...Diğer yorumcu da aynen katıldığını belirtip kendisi de birkaç kelam daha eklemeyi ihmal etmedi...

Mücadele etmesinde hayran olunacak bir durum yok ki, adamın tek silahı bu zaten; futbol tarihinde top ve çevre kontrolü bu kadar kötü, ayağındaki topu olumlu kullanma yüzdesi bu kadar düşük bir futbolcunun Galatasaray düzeyinde bir takımda -sözüm ona- forvet oynayıp böyle paralar kazanabilmesinin az örneği vardır...Bir de söylemeden geçmek olmaz; tamam koşuyor, canhıraş deparlar atıyor pres yapma adına da bilinç ve oyun zekası da kıt olduğundan çok büyük kısmı hiçbir işe de yaramıyor...

İşler çok iyi gidiyor görünüp, hem Umut hem Burak gol krallığı sıralamasına girerken de ''Burak ve Umut tan birine katlanılabilir belki de ikisi birden hiç çekilmiyor'' demiştim, neredeyse Milli Takımında değişmez ikilisi oldular; kısa vadede bu Milli takımdan hiçbir şey olmayacağının resmidir, şu haldeki Semih in 1. stoper, Selçuk un vazgeçilmez olabilmesi gibi...

Bi de gol kaçırdıktan sonra üzülmüyor mu?

Ulan zaten kaçırıcan ne diye üzülüyorsun ki?!

Dahada ironik olanı maçın sonlarına doğru bir serbest vuruşta topa Melo kafa vurunca ben daha müsaittim deyip Melo'ya sinirlenmesi. :disgust:

Hayatımda bu takımda izlediğim yetenek bakımından en yeterli olmayan forvetlerden biri.

Bir takımda en fazla 1 adet topla bu denli zayıf forvet olabilir.

Forvet dediğin biraz yetenekli olması lazım.

futbolcu falan olmadigini yeni farketmis cogu kisi.

Bu Umut insanlari futboldan sogutmak icin ozel olarak dogurulmus. Ben bunun performanisini sergilesem utancimdan futbolu birakirdim.

Bence dunyada bundan kötü futbolcu yok. Bunu transfer edenin beyni de anca bunun ayaklari seviyesindedir.

cepten

Geri
Üst Alt