#9 Umut Bulut

Bu adam gazla oynayan kapasitesi sınırlı olan bir adam.Ondan alacağımızı aldık.Bence sezon sonu göndererek yedek kulübesini boş yere işgal ettirmememiz gerekir.Şu pozisyonda bariz gol attıracakken kendisinin çok kötü kullanması bir futbolcunun mental açıdan bittiğinin göstergesidir:

Yazıklar olsun Umut Bulut...

Ekli dosyalar

• 10298880_757952444250242_5798780396549407143_n.webp
    10298880_757952444250242_5798780396549407143_n.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 88
ben bunu yillardir söylüyorum

benimle dalga gecenler vardi

yok avrupa görmüs

yok yedek icin iyi

lan 2 mio euro aliyor

eren derdiyok bundan daha az kazaniyor

ben bunu yillardir söylüyorum

benimle dalga gecenler vardi

yok avrupa görmüs

yok yedek icin iyi

lan 2 mio euro aliyor

eren derdiyok bundan daha az kazaniyor

Daha önce yazmıştım, bu yerli yokluğunda Eren düşünülmeli diye...Bazı futbolcular bu şekilde duraklama periyodundan ortam değişikliğiyle sıyrılır, potansiyeli bilinen bir adam ve henüz 26 yaşında...Mevlüt ten de, Ömer den de, İnler den de daha öncelikli düşünülmeli bence...Genel ve futbolcu karakteri kötüyse istemeyiz elbette, Almanya da yaşayanlar bilgilendirebilir bizi...Etnik kökeni sorun olmayacaktır, deplasmandaki bir Avrupa maçımızı, stadda bizim yöneticilerle birlikte, gayet samimi bir şekilde izlemesine istinaden söylüyorum...

Fatih Terim'in has adami. Ne yaparsa yapsin milli takima alinir, bacagi kopmadigi sürece hep aday kadroda beyimiz. Bu oyuncuyu almaktansa forvetsiz oynarim daha iyi.

Juventusa atti, Madride 2 kez atti, ve simdik son dakikalarda bize 3 puan getiren gol atti.

Ne derseniz deyin ama adam önemli golleri atiyor.

valla 2 milyon aliyorsun eski atamadiklarina bakarsak bu asla yetmez ama önemli goldü be umut

İlk Juve maçındaki golü ve 2.Juve maçındaki Drogba'ya şişirdiği toptan sonra bir işe yaradı sonunda.20-25 milyon euroluk gol attı belki de

bu adama tam sinirleniyorum dolu dolu küfür ediyorum sonra bi bakıyorum gol atıyo juventus ve bu maç avaz avaz bağırdığım maçlardır goool diye.. ama sonuç olarak tam bir amatör topçu

Seneyede bizde toparlansana bari geçen yılki seviyesini bulsa yeter

Hesap Makinesi

Attığı gol değerliydi cidden :D Yeteneksiz ama savaşıyor elinden geleni veriyor. Umut bu yani daha fazlasını isteyemezsiniz.

Adam hava topunu almaya çalışırken top beline çarpıyor topu kaybediyor :D O kadar para alıyor bi kritik golde atsın bi zahmet..

Asıl düşünülmesi gerekende Juventus ve Real buna falan nasıl gol attırdı sorgulasın bi defans oyuncularını. Hele Reale 2 maçta 2 gol

Yıllık ücreti iyice düşürülsün razıyım kalmasına yedek olarak.

Koca ülkede forvet yok anasını satayım...

Geri
Üst Alt