#9 Umut Bulut

Sevinmiyorlar renktaş.Bu da Burak'da zoraki sırıtıyorlar kendileri gol atmadıkça.

Bu,Burak ve Selcuk gözüme batti. Burak pas vermedi ve kendisi gol atmadi diye somurtuyordu, Umut ne ayaksa o da golden sonra duruyordu ceza sahasinda. Lan biraz reaksiyon gösterin, takimin son dakikada maci aliyor iki tane enfes gol ile.

Bak Melih yemin ediyorum, golü Burak atsaydi ilk Selcuk ile Umut damlardi yanina. Gecen burada takimda yerli yabanci ayrimi var dedigimde bir kac kisi inanmadi. Var hem de kac senedir var. Eskiden Sabri ve Arda vardi. Simdi ise Burak ile Selcuk bu ayrimin cete baslari.

Bu benim düsüncem, ne isterseler desinler burada. Bence Burak Sneijderin goller ile bu kadar öne cikmasini cekemedi Fener macinda.

Her şekilde Burak denen sorumsuz, top sürmeyi bilmeyen, kafa topuna bile çıkamayan adamdan iyidir. Umarım ilerleyen maçlarda Umut oynar ama hiç sanmıyorum.

Sizde abartmayın arkadaşım sevinme/sevinmeme olayını. Iyice paranoya bağladınız. Türkiye'de sadece bizim kulüpte konuşuluyor bu yerli/yabancı ayrımcılık olayı senelerdir, başka hiç bir takımda bunlar gündeme gelmez.

yav-he-he-1947.jpg

Sende en az Burak kadar kötüsün..

GALATASARAY'da anca 5. forvet olacak kalitede futbolcu

G4L4T4S4R4Y'da ilk forvet olmaya aday (malum Burak ve Pandev)

Her turlu birince forvet olarak sahaya cikmali vasifsiz burakdan 1000000kat daha iyi

Değişik bir futbolcu tipi; birçok özelliği bakımından vasatın bile altında olmasına rağmen özellikle karambolde pozisyona girme şansı çok yüksek, değerlendirme yüzdesi de fena değil...Hiç değilse -Buraktan farklı olarak- niyet bazında bile kalsa bir forvet oyuncusundan beklenecek işleri yapmaya çalışıyor...Şu anda çoğumuzun forvet mevkiinde 1. seçeneği haline gelmiş durumda olması yokluktan tabi, ara transferde tek bir futbolcu transfer edilecekse bile bu bir santrfor olmalı; yerlilerden benim favorim yine Adem Büyük olur, Muhammed Demir in sakatlık durumundan emin olmak gerekir, başka da yok; en iyisi Pandev yerine adam gibi bir yabancı santrfor almak...

En azından pozisyon takibi var, yetenekleri çok kısıtlı ama, Burak kenara Umut ilk 11'e, böyle olmalı.

Elmander tarzı santrafor. Daha ne bekliyoruz ?? Elmander'de cok kacırırdı ama rakip savunmayı yıpratırdı.

Adam en azindan santraför gibi davraniyor, takimima nasil faydali olsam düsünerek pozisyonlara girmeye çalisiyor, her kahrolasi pasta ofsayt kalmiyor.

Üst düzey oyuncu degil ve asla olmadi ama elimizdeki kadroda en iyi forvet opsiyonu (Pandev dahil) suan.

Son düzenleme:
Bu adamin yerine ne diye Burak oynar ? Yakisikli degil diye mi ? Bu italyanlar oyunculari tipine göre mi degerlendiriyor aceba diye düsünmeye basladim. Gecen sezonda sonlara dogru attigi 3 gol ile ikinci olmamizi sagladi, iki mac cevirdik onun sayesinde, yoksa CL felan gidemiyecektik bile. En önemlisi haddini bilerek oynamasi, bana göre Burak´dan daha iyi bir takim oyuncusu.

Bir süre Burak yerine ilk 11 oynamalı.

Geri
Üst Alt