#9 Umut Bulut

İlk golü gibi kazara 2.golüde atıp haftaya ilk 11 başlama ihtimali düşünüp maç boyu stres yaşadım.

Berkini gönderdiler Umuttan daha yararlı olurdu.

Bana göre Umut o cocugun muhtemel bir yükselisini engelledi gecen sezon. 0:4 lük Kasimpasa macinda durum daha 0:1 iken Umut bombos kale önündeydi ve yaninda Berk vardi, atsa 100% gol olacakti ama Umut topu her zamanki gibi kaleciye nisanladi. Bu pozisyondan hemen sonra da Mancini o cocugu cikartti, cezalandirir gibi.

Berk o golü atsa maci da cevirirdik (bence) Berki de kazanirdik. O gol ile cocugun kendine güveni tavan yapacakti, ama simdi kiralandi gitti muhtemelen kaybolup gidecek.

Tubitak, Aselsan, Nasa gibi ne kadar kuruluş varsa hepsi birleşse genede Umut'un nasıl GS topçusu olduğunu çözemez.

Bir tane kafa topu al.Akıllı kullan :D Lukaku tarzı adam lazım bize

umuta abartılı yükleniliyor adamın tek özelligi pres birde günüdeyse gol atıyor

bende cok kızıyorum istemiyorum ama adamda ben suarezim demiyor

adama saydırmak yerine sezon sonuna kadar mecbur idare edecez yapacak birşey yok hamza hocada bunun farkında

Bu Umut Burak dan daha aciz kafa toplarinda. O en azindan hopluyor rakibi falan bozuyor ya da foul yapiyor, bu kütük de ancak zipliyor gerisi yok. Uzun atilan her top geri geliyor, ah be Drogba sirtina 2 kisi aliyordu yine de topu indiriyordu.

Fena değildi dün yedekten gelip iyi kötü görevini yapıyor kulübeye dembaba gibi adam oturtamazsın umut iyidir bu bağlamda.

Yedek oyuncu için yeterli atıp tutanlar hayal aleminde gezenler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olm biraz kafayi calistir ya. İlk geldigi sezon nasildi simdi nasil. Eminim ne yaptigini kendi de bilmiyor. Seneye ne yaptigini bilen golcu lazim. muhammet demir sart bu takima.

Olm biraz kafayi calistir ya. İlk geldigi sezon nasildi simdi nasil. Eminim ne yaptigini kendi de bilmiyor. Seneye ne yaptigini bilen golcu lazim. muhammet demir sart bu takima.

Seneye yabancı sınırı kalkıyor muhammet demire gelene kadar dünya kadar adam alırız paralara malum başkanları 10 milyon euro fiyat çekiyor arkadaşa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen yanlış maçı izlemişin herhalde

yohoo. baya dikkatli izledim. umutun cok daha kötü oyunlarini izledim bu sene ki gol atigi maclarda bile dökülüyordu.
dün en azindan 2-3 top kapti rakipten ve 2-3 kere dogru zamanlama pressini uygalayip rakip savunmancinin topu uzun topla bize teslim etmesini sagladi.
bunlar benim icin altin degerlidir umut gibi oyuncuda ki bunu hic yapamadi oynadigi daha önceki maclarda.

yetersiz oldugu yine kabul ama en azindan fazla zarar vermedi hata faydasi seviyesine göre daha cokdu bence dün.

hayatında portekiz real madrid juventus gibi takımlara gol atma başarısı göstermiş bir türk futbolcu sonuçta. tebrik etmek lazım :D

Geri
Üst Alt