#9 Umut Bulut

İyi izle maçları. Hiçbiri Burak gibi değil o adamların. Ayrıca saydığın adamlarla Burak'ı aynı konuşmada kullanma bile uçurumlar var arada.

Messi mesela bi macta 6-7 km kosmustu ne diyon sen? Mesele kosup hain olmamak ise, BARIS ÖZBEK efsanedir senin icin

Messi mesela bi macta 6-7 km kosmustu ne diyon sen? Mesele kosup hain olmamak ise, BARIS ÖZBEK efsanedir senin icin

İyi misin sen Messi falan diyor ya anma şu adamları Burak'la. Koşup mücadele eden adam hain değildir. Kötü oynayabilir, kazma ve yeteneksiz olabilir ama hain değildir.

İyi misin sen Messi falan diyor ya anma şu adamları Burak'la. Koşup mücadele eden adam hain değildir. Kötü oynayabilir, kazma ve yeteneksiz olabilir ama hain değildir.

senin sacma argümanlarini cevapliyorum. Dedigim gibi Hain Baris senin icin ozaman efsaneydi, Umutta efsanedir senin icin, ikiside it gibi kosuyorlar. Hatta Ceyhunda

Kanatta oynatan hocanın suçu hiç mi yok?
Bu adamın kapasitesi belli zaten neden kanatta oynadı bunu Hamza hocaya sormak lazım.

Pandev şu ölü fiziğiyle bundan çok daha faydalı olur. Pres falanda yapmıyor bu adam. Rakibin önüne koşarak orda oyun havası oynuyormuş gibi ayağını kolunu açıyor. Hiçbir defans oyuncusu bunun presinden tırsmıyordur. Zaten dikkat edin sözde pres yaparken koşusunda topu kapmaya yönelik koşmuyor. Böyle rakibi endişeye sokar mıyım tarzı bi koşuş. Ya bodoslama girip faul yapıyor yada rakip rahatça pas atıyor. Bizim futbol cahilleride ama Umut pres yapıyor mücadele ediyor desin

Teknik yok, şut yok, top kontrolü zayıf, çalım yok, dribbling berbat. Kısaca çok kötü bir futbolcu belkide futbolcu değil ama adam gibi adam. Bu adama kimsenin küfür etme hakkı yok. Kısıtlı yetenekleriyle elinden gelen mücadeleyi verdi. Bu kaliteye bu oyun. İlla birine kızacaksanız gidin onu 90dk oyunda tutan adama kızın. Onu takıma transfer edene kızın.

senin sacma argümanlarini cevapliyorum. Dedigim gibi Hain Baris senin icin ozaman efsaneydi, Umutta efsanedir senin icin, ikiside it gibi kosuyorlar. Hatta Ceyhunda

Algıda sorun var sanırım. Kötü futbolcu olabilirler ama hain değiller. Ellerinden geleni yapıyorlar oynatana kızarım ben. Burak gibi takımın emeğini ve eforunu çalmıyorlar.

Teknik yok, şut yok, top kontrolü zayıf, çalım yok, dribbling berbat. Kısaca çok kötü bir futbolcu belkide futbolcu değil ama adam gibi adam. Bu adama kimsenin küfür etme hakkı yok. Kısıtlı yetenekleriyle elinden gelen mücadeleyi verdi. Bu kaliteye bu oyun. İlla birine kızacaksanız gidin onu 90dk oyunda tutan adama kızın. Onu takıma transfer edene kızın.

Bunları göremeyen td var maalesef.

Bu herif seneye bizde durursa vah halimize. Topa dokunmuyor bu adam. Leyla gibi pres yapiyor. O preste bir halt degil ha.

Seni oyunda tutan hocaya nedesem boş. Haftaya bol bol oynatir seni. 2 milyon euro aliyor gülünç.

Galatasaray oyuncusu olmadığını her maç biraz daha fazla ispatlıyor.

Bu adam da bu kulüpten çuvalla para kazanıyor ya diyecek bir şey yok. Ama suç onda değil suç onu böyle bir derbi maçında 11'e koyan Hamza'da...

neden umutu oynattı ve 90 dakika neden sahada bunu hiç anlayamadım anlatacak biri varmı?

Hamzası bunu defans yapsın diye oynatıyor adamın bir tane top kaptığını görmedim. Sürekli kafası kopmuş gibi ileride geziniyordu. Caner bunun ne mal olduğunu bildiği için sürekli bindirme yaptı. Sabri zeka kurbanı olduğu için ne yaptığının farkında değil zaten.
Oysa Bruma sağ kanatta olsa (Bruma ne kadar kötü olursa olsun hızı ile bir tehdittir) Caner bu kadar rahat çıkamaz.

Bir başka mallık gün geçtikçe daha da mala bağlayan birini oynatmak adam daha forvet olarak oynayamıyor sen kalkmışsın kanat oynamak için hiç bir özelliği olmayan insan görünümlü futbolcu bozuntusunu sağ açıkta oynatıyorsun.

güya defansa yardim ediyormus. bruma gibi defansa yardim eden kanat oyuncumuz yok. hangi kafayla maci izleyen var anlamiyorum. ben bu adami zor durumda kalsam bile kadroya almam.

1. burak
2. pandev
3. yasin/bruma forvet oynatirim
4. sinan gümüs
5. paf takimdan bir kerata
6. 9 numarayi giyen yeteneksiz

Geri
Üst Alt