#9 Umut Bulut

Defansa yardim ettigi falan da yok. Sadece mal gibi kosuyor adamin yaninda.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bunun edeceği yardıma başlayacağım kaybettiği topları hiç hesaplamiyorlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün oynaması hataydı, Umut'a kızmam.

Bir antrenör Umut Bulut'u savunma yapsın diye oynatıyorsa ve maçtan sonra Umut'un savunma yönünü beğeniyorsa hakikaten ciddi bir mentalite sorunu var demektir. Bu adam santrafor kardeşim, neyin savunması ya?

Bide bunu sağ kanatta oynatma arzusu var hocaların yıllardır onu hiç çözememişimdir. Şenol Güneş'in başlattığı ve bir türlü son bulmayan icattır bu. Ben Umut'u oynatıyorsam gol atması için oynatırım, bana rakibin bekini kovalasın diye değil. O kadar etkili pres yapıyorsa, rakibi iyi savunuyorsa koy orta sahaya ön libero oynasın.

Ayrıca yandaş nontvspor'da yaptıkları haberde "Hamza Hamzaoğlu maça hücum ağırlıklı 11 ile başladı" diyor. İşte bunlar sözde futboldan anlayanların oluşturduğu kanallar! Umut ve Burak'ı aynı anda oynattığı için hücum ağırlıklı olmuş sahaya çıkan kadro! Biraz da gülelim.

Bir ara Fener'e bir penaltı yaptırsın diye dua edecek duruma geldim. Bir hücum oyuncusundan hele Umut gibi bir oyuncudan savunma yapmasını beklemek büyük futbol rezilliğidir.

Gittiği gün bayramım olacak.

Sözleşmesi yenilenmeden burda futbol profesörleri bundan iyi yerli forvet (Burak hariç) yok diye bilinçsiz bilinçsiz yorum yapıyordu. Süper ligdeki en kötü forvetlerin başında gelir. Necati bu insan kılıklı herif yüzünden gönderildi.

Cumartesi günü umarım son kez ilk 11'de görürüz, ondan sonra Burak'ı falan dinlendirmek için rotasyon amaçlı kullanırız :)

Keske zamanında sana beddua etseydim Burak yerine. Hamza hocanın seni artık pek fazla kullanmayacağını düşünmüştüm aptal aptal. Aklıma tüküreyim.

Pandev oynasın yav ne umutu.

Muslera
Sarbi-koray-ched-olcan
Bruma-hamit-selcuk-yasin
Sino
Pandev

5 yabancı işte.

kötü oynuyor,iyi bir forvette değil doğru ama egosuz, görev verildiğinde yapmaya çalışan ve şu an şampiyonluk yarışı içerisindeysek attığı gollerle yarış içerisinde kalmamızı sağlayan bir oyuncudur.

Tamam bende sövüyorum oynamasini istemiyorum ama macta Sabrinin aciklarini kapatacagim diye adam orasini burasini yirtti.

Hele bir pozisyon aklimda kaldi ki Sabri ileri cikiyor yaklasik 30 saniye geri dönmüyor. Hamit ile Umut orayi kapatmaya calisiyorlardi.

Cidden sormak lazim, 'Buyuk Takim' oyuncusu bu mu? Degilse biz buyuk takim miyiz? 12 milyon euro verdin Brumaya arkadas orda oturuyor.. Senede 1 kez kadikoye gidiyorsun Drogbayla Sneidjerle gittin yine bir baltaya sap olamadik. Rezillige devam beyler. Adamlari Real Madrid ettik. Hatta Madrid'e karsi 6 yedigimiz halde bu kadar mal mal oynamadik. Sonra cikip hoca ne diyor iyi mucadele ettik falan filan. Yahu orta sahaya 5 tane direncli adam koy olur biter. Olcan Xmaili Sneidjer Hamit Bruma tek forvet Burak.. Aldiklari paralarin ve yaptiklarin bir degil.

Son düzenleme:
Tamam bende sövüyorum oynamasini istemiyorum ama macta Sabrinin aciklarini kapatacagim diye adam orasini burasini yirtti.

Hele bir pozisyon aklimda kaldi ki Sabri ileri cikiyor yaklasik 30 saniye geri dönmüyor. Hamit ile Umut orayi kapatmaya calisiyorlardi.
Evet haklısın o pozisyon benimde aklımda zaten şu takımda iyi demiyorum vasat 2 tane bek olsa şimdi arayı açmıştık

kötü oynuyor,iyi bir forvette değil doğru ama egosuz, görev verildiğinde yapmaya çalışan ve şu an şampiyonluk yarışı içerisindeysek attığı gollerle yarış içerisinde kalmamızı sağlayan bir oyuncudur.

aynen bende öyle düşünüyorum hatta kovulması degil yedek olarak kalmasını istiyorum

attıgı onlarca karambol dahi olsa goller bize çok katkı verdi

bu adam çıkıp demediki ben harika golcüyüm yada ben kanat adamıyım demedi

adama dediler çık sağ açık oyna caneri durdur yaptımı yaptı

sabriyi sevmem ama balta ve umut 0 egosuz adamlar kesinlikle kalmalılar cok cabuk harcıyoruz bu adamları

sanırsın umut hocayı tehdit ediyor beni oynat diye çok çocukca ve komik düşünüyoruz taraftar olarak.

Geri
Üst Alt