#9 Umut Bulut

Yine yazıyorum.

Bir insan çıktığı 10 kafa topundan 1 tanesini alamaz mı ya ?! Umut ise alamaz.

Ulan geçtiğimiz sezonlarda bu başlığa kimse yazmıyordu. Bu sezon mu anladınız bunun ne ... olduğunu.

Umut'an bir cacik olmaz, rezil oynadi yine ! Umarim Hocam haftaya onu ne forvet'e nede sag açikta oynatmaz

abi adam gol atmak için doğmuş tabi yaş geçtikçe o alışkanlığını kaybetmeye devam ediyor

Küfür atmaktan biktim buna, offf keske Melo'nun yerine sen sakatlansaydin :38573:

Veysel Sarı en kötü futbolcu olabilir ama umut Bulut bu dünyadan değil... -johan cruyff

Herşeyini geçtim 0 teknik 0 zeka 0 markaj 0 hava topu..Ama en önemlisi büyük takım oyuncusuna yakışmayan bi moral yapısı var.Her maçta yenilen golde kaçan golde bitiriyo herşeyi surata bakan maç bitsin yeter eve gidelim der

Adam yetersiz tmm ama faydali oldugunu çok belli ettirdi bu sezon.

Burak yeni çikti sakatliktan, Pandev'de bitik.

Umut yetersiz olmasina ragmen elinden geleni yapiyor, bu kadar abartmayi gerek yok.

Sezon sonu gönderilmeli, Pandev'le beraber.

Ulan herife giydirip duruyoruz da adam Emenike'nin bu sezon attığı gol sayısının 2 katından fazlasını atmış.

Alt yapidan herhangi bir forvet bundan daha iyi oynar.

Gol atiyor demeyin attigi butun goller bos kaleye.
Bi bursa macinda kafa golu var.

Bu adam tam görev adamı.Kimse bu saatten sonra ondan efsane olmasını beklemesin :D

Gayretlerin için teşekkürler...

Bu herif nasil 9 gol atmis yav.

Arkan'da dünyanin belki en iyi AMC #10 Wesley Sneijder olursa ve sana sürekli müthis 100 lük gol assist'i yaparsa, atarsin. Umut ancak bos kaleye atar golü, bugün de az kala aut'a gönderiyordu top'u. Umut = PTT lig forveti ancak olur, hatta orda bile istenmez, rezil bir oyuncu, bela oldu basimiza. Utaniyorum, GS gibi bir külüpte Umut forvet olmasi, her oynadiginda agzimda salyalar kalmiyor o kadar küfrediyorum'ki ona, keske Chedjou ona bir tane caksaydi.

3. Gol asist yazılmamıştır inşaAllah ,
adama çarpmasa o top öyle gelmeyecekti , rezil pas attı top gerisine gidecekti Burak'ın !

Yemin ediyorum, Umut'un yerine ileriye sahaya bir direk diksek, Umut'an daha çok faydalaniriz. Adam resmen futbol'a alakasi yok, nasil topcu olmus anlamiyorum. Onu takim getiren, menajer, scout, td, lahnet olsun.

Adam boş kaleye attığı gollerde öyle bir seviniyorki sanırsın Sneijder gibi jeneriklik goller atıyor. Tam bir fakir sevinci.

Geri
Üst Alt