#9 Umut Bulut

sorsan emenike süper topçudur
anket yapsan en az %50si gelsin der

umuta boş kaleye atıyo diyolar.
ee rakiplerin boş kaleye de atamıyo ama ağzının suyu akıyo :D

demba banın penaltılarını çık umutla aynı sayıda golü var :D

Sabriyle birlikte futbolun ve oynadıkları mevkinin gereklerini bilmeyen yeteneksiz ama özverili oyuncumuz.keşke her maça skor üstünlüğünü bulduktan sonra yıpratıcı görevinde girio sıralasın gollerini

Umut'u zerre kadar beğenmem. Hatta Burak'ı dahi beğenmeyen biri olarak Umut'u beğenmem düşünülemez bile. Ama kendisine taraftarlar tarafından ciddi haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu adamın yedek kaldığında sorun çıkardığı, görev verildiğinde yapmadığı görülmemiştir. Aksine elinden gelenin fazlasını yapmya çalışmış ve geldiğinden bu yana kritik goller atmıştır. Evet Galatasaray santraforu, sağ kanadı filan olacak kapasitede değil ama adam silah zoruyla bu kulüpte, bu kadroda değil. Zorla da 11 çıkartmıyor kendisini.

Umut'u zerre kadar beğenmem. Hatta Burak'ı dahi beğenmeyen biri olarak Umut'u beğenmem düşünülemez bile. Ama kendisine taraftarlar tarafından ciddi haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu adamın yedek kaldığında sorun çıkardığı, görev verildiğinde yapmadığı görülmemiştir. Aksine elinden gelenin fazlasını yapmya çalışmış ve geldiğinden bu yana kritik goller atmıştır. Evet Galatasaray santraforu, sağ kanadı filan olacak kapasitede değil ama adam silah zoruyla bu kulüpte, bu kadroda değil. Zorla da 11 çıkartmıyor kendisini.
Yeteneksizin teki olduğunu kendisi de biliyor ama milyonları götürüyor. Sorun çıkarmasın bir zahmet.

Yılda 2 milyon euroyu Katar'da bile vermezler Umut'a.

O yüzden sorun çıkarmaya hiç hakkı yok.

bizim millet anlamiyor , Umut Bulut kendisi mi istemis Milyon Eurolari ? Yoksa kulupteki ara bulucular mi bu maaslari teklif ediyor aradan kendileri de yiyor

Milyonları da kafanıza silah dayayıp almadı herhalde.

Kimsenin kafasına silah dayamadı da sonuçta 2-2.5 milyon euroyu da kendisi talep etti havadan almadı herhalde. İnsanlar da aldığı paranın karşılığını bekliyor haliyle. Bu paraları kazanan adama ne güzel sorun çıkarmıyor eleştirmeyelim falan denmez, daha fazlası beklenir.

Kimsenin kafasına silah dayamadı da sonuçta 2-2.5 milyon euroyu da kendisi talep etti havadan almadı herhalde. İnsanlar da aldığı paranın karşılığını bekliyor haliyle. Bu paraları kazanan adama ne güzel sorun çıkarmıyor eleştirmeyelim falan denmez, daha fazlası beklenir.

Bence şöyle olur doğrusu. Bu adamın ezelden beri yetenekleri belli. Kendisi de piyasa şartlarında(yerli olayı) bu parayı talep edebilir, sen de verebilirsin. Bana göre Galatasaray'da çok daha kaliteli isim olmalı. Ama bu adam bence çok kritik anlarda çok kritik goller atmış, gerektiğinde mücadelesini vermiş. Kötü de oynayabilir ki beni de ekran başında sinir ediyor. Ama bu adamı günah keçisi ilan etmenin anlamı nedir? Fener maçında bu adam beni zorla oynatın demedi, kaldı ki takımda herkes iyiydi de bir o mu kötü? Aynı şey İBB ve Kasımpaşa maçlarında da geçerli. Bu adam bu kadar tepkiyi hakedecek ne yaptı? Benim itirazım buna.

Ömer Tuğrul Yılmazer

O konuda haklısın. Eleştiriyi hakaretle karıştırıp adamın her hareketine laf edenler var. Bu tabi çoğu yerli oyuncu için geçerli Burak'a Selçuk'a falan neler diyorlardı hatırlarsın. Hele Burak'ın konusunda birkaç ay önce geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir yazdığım için bir küfür yemediğim kalmıştı :D

Son düzenleme:
@Ömer Tuğrul Yılmazer

O konuda haklısın. Eleştiriyi hakaretle karıştırıp adamın her hareketine laf edenler var. Bu tabi çoğu yerli oyuncu için geçerli Burak'a Selçuk'a falan neler diyorlardı hatırlarsın. Hele Burak'ın konusunda birkaç ay önce geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir yazdığım için bir küfür yemediğim kalmıştı :D

Burada Selçuk ile Burak sakatlansa takım kurtulacak yazanlar vardı. Ama şimdi millet Burak Burak diye ölüyor. Şunu söylemek ayrı mesela: 'Bana göre Galatasaray'ın santraforları Umut - Burak olmamalı ve Selçuk da bu takımdaki misyonunu doldurdu'. Zaten ben de bu görüşteyim. Burak-Umut bu takımın hedefleri doğrultusunda 1. santraforu olamazlar ve ortasahadaki Melo-Selçuk da artık Galatasaray'ı hedeflerine taşıyan ortasa ikilisi olmazlar. Ama adamları teker teker maçlarda günah keçisi de ilan etmek lazım. Hatta bu konuda Umut takımdaki bütün oyuncualrdan daha özverilidir bana göre.

umut oynamayıp 10 kişi oynasak bişey fark etmezdi yemin ederim haftalardır gram faydası yok ama hala oynatıyor hamza hoca

El freni. Bizi duruduryor sadece. Forvetsiz oynayalim daha iyi oynariz.

katkini beklemiyoruz ama zarar verme be adam. karabük'teki fatih bile senden iyi.

Geri
Üst Alt