#9 Umut Bulut

umut'a top deyince aklına ne geliyor diye sorsalar, iftar topu falan der heralde.

Hayatımda fenerli dahil hiçbir futbolcu için sakatlansın istemedim senin sakatlanmanı istediğim kadar. defol git artık.

Bu adam yedek forvet olarak fena bir oyuncu degil, hatta yabanci sinirinin oldugu yerde is görmesi muhtemeldir. Bu adam artik Galatasaray´da ilk 11 oynabilecek düzeyde degil, hele hele sag kanatta oynatmak, taraftari maalesef kanser ediyor. Ancak burada en son suclanacak kisi Umut. Adam kendini silah zoru ile ilk 11´e yazdirmiyor. Sakatlanmasini dileyenlere de pes diyorum.

Bu aksam yine Hamza'ya sarilirsin dimi, gizli prensi seni :D ulan bi git ulan bu takimdan.

20 sene eşşeğe top versen oynasa daha teknik bi futbolcu olur bundan.Öyle yeteneksiz!

Umut yerine bir direk' diksek sahada, yemin ediyorum daha cok top alip verir ve daha iyi top tutar....ulan sanki top'un kendisi Umut'an kaçiyor :D Resmen böyle bir adamin futbolcu olmasi RE-ZA-LET

Bu adam yedek forvet olarak fena bir oyuncu degil, hatta yabanci sinirinin oldugu yerde is görmesi muhtemeldir. Bu adam artik Galatasaray´da ilk 11 oynabilecek düzeyde degil, hele hele sag kanatta oynatmak, taraftari maalesef kanser ediyor. Ancak burada en son suclanacak kisi Umut. Adam kendini silah zoru ile ilk 11´e yazdirmiyor. Sakatlanmasini dileyenlere de pes diyorum.

Seneye bizde olmamali ve anadoluya postalanmali. Seneyede bizde durursa bunun yüzünden ilk defa ceza alabilirim.

Geri
Üst Alt