#9 Umut Bulut

herifin ne oldugu belli

kanatta ne oldugu belli

adamin sucu yok, en azindan bazi denyolar gibi yurumuyor butun mac, elinden geleni yapiyor. taraftar olarak galibiyetten sonra tek soylenmesi gereken sey bu. diger fikirleriniz icin hamzaya mektup yazin

adam olumlu hareketinde bile küfür ediyorum. o kadar nefret ettirdi

9 numara :asd: çok büyük bir hakaret bize yapılan.

Asosyal medyada kampanya filan başlatsak kulübe yollasak olmaz mı?
#HamzaSaşırmaUmutBulutuOynatmaTaraftarınSabrınıTaşırma

napalim artik... sampiyon olalim de nasil isterse olsun. Seneye zaten yabanci kuralinin ilk kurbani umut olacaktir.

11'de ismini görünce her zamanki gibi küfür etmek istiyorum ona...herhalde süperligin en yeteneksiz forveti...Dün korner'den top geliyor dönüyor, adam topun nerde oldugu anlamiyor etrafinda dönüyor...Ulan Umut...Futbolcu tipi bile yok sende...ancak bosu bosuna deli dana gibi kosuyorsun ona'da ben pressing'de demiyorum...yeteneksiz herif.

Umut Bulut için bir önerim var...onun ismini KANSER Bulut yapalim...çünkü her maçta bizi kanser ediyor.

Birde sunu söyleyim, Fenevliler Emenike'yi 2-3 maç kötü oynadi diye islikladilar...biz bu herfin geldiginde beri tolerans gösteriyoruz...Paketleyip göndermemiz gerekiyor aslinda su herifi çoktan beri.

Suç Umut'un degil zamanında paramız varken A sınıf bir santrafor almayan yönetimindir.

Drogba'yı aldılar eyvallahta, onunda vadesi kısaydı. 1 sezon oynayıp gitti.

KANSER Bulut >>> o #9 numarayi cikart ulan sirtinda, gören'de birsey zannedecek seni, sen bu takimin ancak malzemecisi olursun

Son düzenleme:
Umut Bulut: Adım Umut değil de Umutinho olsaydı bunlar konuşulmayacaktı. Türkiye'de bana yapılan eleştirilere katılmıyorum.

la yeter bu esprinin modası geçti sıkıyor artık.

Umut Bulut: Adım Umut değil de Umutinho olsaydı bunlar konuşulmayacaktı. Türkiye'de bana yapılan eleştirilere katılmıyorum.

la yeter bu esprinin modası geçti sıkıyor artık.

Nefret ediyorum bu laftan. Kim bu lafi cikardiysa iyi küfür yiyor benden.

Ne kadar salak bir argümandir bu yahu. Forumda da mevcut yerliler elestirilince bu lafi kullananlar.

Lan tamam diyelim bir yerliyi seviyorsun da onu körükörüne korumak de neyin kafasi. Yetersiz iste hepsinin en az 2-3 kötü yani var, EN AZ.

Yine bu konu yahu bu adam esas yeri olan yerde bile oynayamıyor yedek.Gitmiş adamı kanat oynatmaya çalışıyorlar bence bu zihniyete gösterin tepkinizi.Ve bu hatayı defalarca tekrar ve tekrar yapıyor teknik adam.Artık söyleyecek bişeyi kalmıyor insanın.Ezbere konuşmayı bırakıp olayın içeriğini görmek lazım.En başta teknik adamlar bunu yapabilmeli.Yoksa esas sorun devam ediyor.

Yine bu konu yahu bu adam esas yeri olan yerde bile oynayamıyor yedek.Gitmiş adamı kanat oynatmaya çalışıyorlar bence bu zihniyete gösterin tepkinizi.Ve bu hatayı defalarca tekrar ve tekrar yapıyor teknik adam.Artık söyleyecek bişeyi kalmıyor insanın.Ezbere konuşmayı bırakıp olayın içeriğini görmek lazım.En başta teknik adamlar bunu yapabilmeli.Yoksa esas sorun devam ediyor.
Sanki forvet oynayınca birşey yapıyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt