#9 Umut Bulut

tsdeki umuta bagladi,orada da her mac ana avrat sövüyolardi o yüzden kacti fransaya

kafasi rahat ve tepki almiyorken daha az kazmalik yapiyor,bundan sonra cacik olmaz

sezon sonu vedalasmanin zamani geldi

Şaşırtmadı.
Yine kötü -ul dehşet oynadı.

Takımın oyuncusu mu Şu taşıyıcı mı, belli değil

forvete bostan korkuluğu koysan bundan faydasız olmaz en azından rakip koşarken çarpıp engellenme şansı var.

yeter vallahi yeter, nasıl her maç 11 desin anlamıyorum...hamzanın seni oynatmasındaki amacı nedir onu hala çözemiyorum

Sana değil oynatana kızmak lazım. Hocan acaba bugün yerinde Sinan Gümüş falan olsa senin yapıp onun yapamayacağı ne gördü ???

Takım arkadaşı olsam her maç hakeme gider maç içinde sürekli küfür hakaret ediyor diye şikayet ederim. Başka kurtuluş yok heriften

Umut kadar yeteneksiz bir futbolcu görmedim hayatimda. Futbolu hobby olarak oynayan biri bile Umut'dan fazla katki saglar.

Change.org bende neden doğru düzgün çalışmıyor bir türlü bunun oynatılmaması için online imza kampanyasını başlatamadım.

Umut içimi daraltıyorsun kardes. Hani 34 lig macının 33'ünde gol atsan, birini es gecsen inan cekilmezsin.

Umut'a değil oynatana kızalım diyoruz haklıyız ama birde şu var bir futbolcuyu hocası yanlış yerde oynatabilir hepsi mümkün ama top sürememek ayıp cidden TS maçında adam topla taca çıktı eminim yanındaki trabzonluda şaşırmıştır ,,
yada hemen her maçta defalarca yaşadığı üzere bir futbolcu topa sıçramayıda bilecek bu yaşta bu seviyede zamanlasını hala yapamaması da ayıp ,
yani yaptığınız işe saygınız olacak yeteneğiz olmasa bile bazı temel gereklilikleri karşılamak için çabanız çalışmanız olacak !

Hic sakatlanmiyor da bu adam, garip yani. Biyonik adam gibi birsey :D

touluse takımından bize geliyor haberleri çıkınca inanmamıştım hala bunun gibi çapsızın cimbomda oynamasını aklım almıyor

Geri
Üst Alt