#9 Umut Bulut

lan umut sen nasil adamsin
ter kokmus atletimi forvete koy daha fazla is yapar senden be
hicmi utanma yok

Pandev'i düzenli oynatsaydık su anda en ciddi silahlarımızdan biriydi. Adamı bir sezon yedekte çürüttük.

Hani bu adam bitikse nasıl Genoa'ya gidiyor ? Bize geldiginde fizik olarak iyi degildi ama bizde hic üstüne gitmedik. Hatırlatmak isterimki Melo'da 2.sezonunda böyleydi, sonradan acıldı.

Umut'u gördükce cıldırasım geliyor, bir takımın basına gelebilecek en büyük bela kuskusuz.

Les gibi futbolcu, LES....Resmen rezil her zamanin'ki gibi, REZIL'SIN UMUT, LüTFEN BIZE'DE SANA'DA BIR IYILIK YAPARAK GIT BURDAN, HATTA FUTBOLU BIRAK.

umutun hala 90 dk oynatılmasının tek bir sebebi vardır gözümde; hamza hoca başarısız olursa faturası taraftarın öfkesi kendisine değil umuta kesilmesi için. bir nevi paratoner, şemsiye olacak umut. ben galatasaray forması altına bu kadar leş bir futbolcu görmedim. lign en alt sırasındaki takımların forvetleri biz izleyin ne kadar etkili. umut ise galatasarayı imha ediyor resmen
Balıkesir'in forveti Muğdat bile bundan iyi. Daha ne diyelim ya.. Rezalet!

Allahın cezası sakatlanmıyor da gidip vuracağım en sonunda o olacak... İlla ayağını bacağını mı kırsın bu taraftar hamza kendi ipini çekiyor umut yüzünden..Bence acil propoganda başlatalım umut gönderilsin diye..

Senin gibi adamlar 11 de bazilarida balikesirde.Sercan bunu top diye oynar

Pandev'i düzenli oynatsaydık su anda en ciddi silahlarımızdan biriydi. Adamı bir sezon yedekte çürüttük.

Hani bu adam bitikse nasıl Genoa'ya gidiyor ? Bize geldiginde fizik olarak iyi degildi ama bizde hic üstüne gitmedik. Hatırlatmak isterimki Melo'da 2.sezonunda böyleydi, sonradan acıldı.

Umut'u gördükce cıldırasım geliyor, bir takımın basına gelebilecek en büyük bela kuskusuz.
Pandev ve Cemaili'nin sistemine uygun olmadığını açıklamıştı Hamza !

Pandev ve Cemaili'nin sistemine uygun olmadığını açıklamıştı Hamza !
Ha abi bir de Sinan'ın taktiksel eksikleri olduğunu söylüyordu onun için tercih etmiyormuş....

Umut herhalde bu takıma gelmiş gitmiş en büyük taktiksel deha bu açıklamalara göre.

Buldular gariban sesini çıkarmayan gurbetçiyi eziyorlar tüm sezondur.

Ligin en kötü forvetleri bizde. Bakın sadece büyükler içinde demiyorum. 18 takım içindeki en kötü forvet hattına sahibiz.

Pandev'in belli bir mactan sonra sözlesmesi otomatik 1 sene uzayacagından yönetim oynamasını istememistir. Hamza'ya kalsa kullanırdı bence.
Hamza'nın bile böyle birşey yapabileceğini düşünmüyorum umuyorum yoktur böyle bir durum ,
öte yandan Pandev sistem adamı , haldır huldur oynanan yerde bu adamdan faydalanamazsın , asgari müştereklerde buluşabileceği adamlar olmalı etrafında , yani kısaca bu adamın yanında ne Umut nede Burak oynamaz birbirlerini deli ederler sadece ,,
Bu yerli tayfasınıda kesemeyeceğine göre Pandev için hiç uğraşmaması en kolay yol oldu ....

Hamza'nın bile böyle birşey yapabileceğini düşünmüyorum umuyorum yoktur böyle bir durum ,
öte yandan Pandev sistem adamı , haldır huldur oynanan yerde bu adamdan faydalanamazsın , asgari müştereklerde buluşabileceği adamlar olmalı etrafında , yani kısaca bu adamın yanında ne Umut nede Burak oynamaz birbirlerini deli ederler sadece ,,
Bu yerli tayfasınıda kesemeyeceğine göre Pandev için hiç uğraşmaması en kolay yol oldu ....

Düz santraforlar takımlar icin engel, taraftarlar icin sinir-stres.

Takımın nefes alması için komple bir santrafor ile kanat-forvete ihtiyacımız var. Selcuk-Melo'nun yerine daha dinamik merkez lazım. Kenar bekler arıza, bek lazım. Lider bir stoper. Hani bu takıma cok şey lazım ama öncelikle santrafordan baslanmalı.

Hamza Hoca'da bu eksiklerin farkında ama adam elindeki kadro ile en iyisini yapmaya calısıyor.

Hamza yerli tayfasına kesiği atacaktır, rahat olun. Hani rahat rahat sampiyon olmak varken kimse gt zoru ile şampiyon olmayı tercih etmez.

Hadi aslarla çıktığımız maçların en kötüsü olmayı becerebiliyonda arkadaş yedek ağırlıklı çıktığımız maçlarda bile en kötü olabilmeyi nasıl becerebiliyosun . eminim paf takımındada oynasa yine sırıtmadan en kötü oyuncumuz sen olursun.

Son düzenleme:
Gözleride çekik aslında "Umuşi" diye falan Japonya ligi orta sıra takımlarına kakalayabilirsek iyi olur

Valla bu Umut yüzünden Sinan, Fener,Bjk,Bursa veya Ts ye giderse yeminle ağlarız nasıl bir adam kayırmacadır,eşim küfrettiğimi duyunca ne oluyor diye içerden geldi, çocuklar duyacak ayıp dedi kendimden utandım ama bu umut utanmıyor arkadaş, dün 90 dk oynadı acaba diyorum hsonu oynamayacak mı bir umut işte ama o Umut değil

2 haftadır şike muhabbetinin dönmesinin temel sebebi kaçırdığı goller nedeniye. Atsa herkes susacaktı.

Pires yapıyor ama çok koşuyor.

pres yapıp rakip savunmayı yorsa onada razıyım, artık onuda yapamıyor. fizik olarak bitmis durumda.

zaten yerlilerin alayı böyle, 28-29'dan sonra finish.

kontejan kalkmısken iş ahlakı yüksek oyuncular almak lazım. mesela iskandinav ülkelerini tercih etmemiz gerekir;

Danimarka-İsvec-İzlanda agırlıklı bir kadro cok is yapar.

Geri
Üst Alt