#9 Umut Bulut

iki defa senin yüzünden ceza yedim Umutsuz bulut. Defol artık defollllll. ken yu andırsıtend mi?

simdiden sana sövmeye basliyorum Umut : ALLAH BELANI VERSIN !

Seni bize transfer edene, seni oynatan' az degil

maç başlamadan peşinen söyleyeyim.. umut senin canına tüküreyim !
nasıl olsa bir bokluk yapacaksın .maç başı prim ayağına seni oynatan hamza'nın da ...............

avrupa devlerinin satılık veya kiralık listesine koydugu bir tane bile forvet yok mu ???

yaw yeter daaaaaa

Umut'a yüklenmenin manası yok bence adama veriyorlar görevi yetenekleri dahilinde bir şeyler yapıyor. Suç başkalarında.

1142150.jpg

Muslera her degaj kullandığında elinle buraya buraya demeyi unutma Umut Cloud
malum öyle dolu top indirdin

Bu adam süper ligdeki hiçbir takımda ilk 11 oynayamaz gerçekten objektif olarak bakıyorum bazılarında o da bazılarında rotasyona girer anca. Hamza'yı savunan arkadaşlar gerçekten 2 dakika mantık dahilinde düşünüp şu adamın savunulacak hiçbir bokunun olmadığını kabul etmesi gerek.

Yetenekleri kısıtlı bir oyuncu, bazı yeteneksiz yönlerini zaten koşarak kapatmaya çalışıyor.

Suç oynatandadır. Tabii ki bu yaşa gelmiş bir futbolcu kendini de geliştirememişse bu Umut Bulut'un da ayıbı.

Kadroda görmek istemiyorum bu adamı artık. Yabancı sınırı yok, mecbur da değilsin.

Bu başlık altında her türlü hakareti ve bedduayı ettiğim için yazacak bir şey bulamıyorum artık. Tebrikler Umut efendi

Geri
Üst Alt