#9 Umut Bulut

sana futbolcu muamelesi yapana tüküreyim.... DEFOL GIT

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adamın cidden pres yaptığını sananlarda var. Başı kesilmiş tavuk gibi ordan oraya koşmak pres olmuş. Vay be,ve buna 1.inanan malesef hoca sıfatıyla başımızda

Bana senelik 500.000 verin, bende sahada 90dakka kosacak kondisyonu yüklerim kendime ve ne yaptigini bilmeyen deli dana gibi heryere kosarim.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Ulan eskiden pres yapıyordun seni savunuyorduk ama sen 2 senedir futbolun f sini bile oynamıyorsun.

@AtfKaradeniz1: gözümü kapattığımda umut bulut top kaybediyo ruh sağlığım bozuldu

@aureliencanjou: Milletin aklına eski sevgilisi gelir, benim Umut Bulut geliyor. Ayrılalım Umut. Daha fazla yıpratmayalım birbirimizi. Arkadaş da kalmayalım.

@aureliencanjou: Umut Bulut isminin bana verdiği sıkıntıyı diferansiyel denklemler, trigonometri, lineer cebir vermedi yeminle. Gece gece yine geldi aklıma.

@fakirxl: UMUT BULUT HALA PİRES YAPIYOMUDUR ACABA

Şu adam futbolcu ve para kazanıyor. Yazık. Anadolu takımı bile almaz kendisini. 1.8 milyon euro garanti ücret alıyor. 10 hava topuna çıkıp 1 tanesini almış sadece.

Bu adam kadar boş bir futbolcu yok, sahada deli dana gibi ordan oraya koşunca ''en azından mücadele ediyor'' derler diye mi bekliyor acaba? Olabilir taraftar ondan daha tuhaf diyen vardır muhtemelen koşuyor adam yea diye

Deli dana.

Forvet oynuyor maci sut cekmeden tamamliyor.

Ama kosuyor yeaa.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tarihe dikkat :

• trabzonsporlu arkadaslarımın her maçta saç baş yolmalarına sebep olan, gol atma konusundaki meziyetleri bakımından oldukça zayıf olan ve ts taraftarına bir türlü umut vermeyen futbolcu.
  • yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    yildiz.png
    (zivenzi - 8 ekim 2008 17:41)​

Bir Hamzacı olarak izlemekten zevk aldığım kanının son damlasına kadar savaşmasını takdir ettiğim futbolcu.

Sakatlanır umarım. Artık bu seviyeye geldi nefretim. Başka türlü kurtulamayacağız çünkü.

İnanırmısınız "umut" kelimesini artık duymak istemiyorum ve bunun yerine "ümit" kelimesini kullanıyorum çünkü bu adamın adamını duyunca canım sıkılıyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmen 3 sezondur Anadolu forvetleri ile oynuyoruz. Rakip defans oyuncuları gülüyordur.

millet rvp , fernandao , nani hücum hattını kurmuş bizde burak( eşşek ) umut (sığır) hattı var ...

Geri
Üst Alt