#9 Umut Bulut

gençleşmek adına birşeyler zırvalıyorsunuz. umutlar sabriler takımda oynuyor sözleşme yenileniyor, brumalar sinan gümüşler kiraya verilip satılıyor... ilginç

FT-HH-TÜRKLER üçgenin olduğuna artık imzamı atarım.Bu adam milli takıma girdi daha ötesi yok.

amerikada bi ara dünyanin en sanli insanlari diye belgeseller vardi
bu umut basli basina bi bölüme konu olur
acik ara en sanli insan secilir

İsmi ile karakteri bu kadar çelişen başka adam görmedim. Bir de bizim lisede Zeki abi vardı hizmetli kafadan kontak.

Ben sana bok demem,
Boklar duyar ar eder.
Bir zerren düşse boka,
Onu da mundar eder.

Hic sakatlanmiyor da bu herif. Hep turp gibi.

hamzaoğlan sever beni
sahada koşarım danalar gibi
gol atmama lüzum yok
parama bakarım çokda fifi

bu adam ayda maksimum 949 tl (asgari ücret) kazanması gerekirken trilyonlari götürüyor. yazik gunah lan. ISS temizlik sirketine girer en fazla. gel gor ki bizim takımda oynuyor. vay adaletine sıçayım dünya. .

aga stad bernabeu real madridle oynuyoruz ilk 11deyim karşımda sergio ramosla fransız bir bebe maç 1-0, bizim rakib 10 kişi.. bizde bir zenci var dedim buna at babanın kıllı göğsüne, aldım topu müthiş bir hareket nefis kontrol attım ramosun üstünden topu sektire sektire gidiyorum baktım kaleci casillas açılıyor dedim olum bittin sen topa bir koymuşum hiç abartmıyorum direk çatal 70 bin kişi beni ayakta alkışlıyor filan

aga stad bernabeu real madridle oynuyoruz ilk 11deyim karşımda sergio ramosla fransız bir bebe maç 1-0, bizim rakib 10 kişi.. bizde bir zenci var dedim buna at babanın kıllı göğsüne, aldım topu müthiş bir hareket nefis kontrol attım ramosun üstünden topu sektire sektire gidiyorum baktım kaleci casillas açılıyor dedim olum bittin sen topa bir koymuşum hiç abartmıyorum direk çatal 70 bin kişi beni ayakta alkışlıyor filan
9ea1c933a7b7cf0c890474c53d6abe19.jpg

Geri
Üst Alt