#9 Umut Bulut

sövmemek için zor tutuyorum

lütfen defol git lütfennnnnnnnn

Ne zaman "cok kosmak=iyi oynamak" ve "rakiplerin üzerine kosmak=pres yapmak" zihniyetlerinden kurtulursak iste o gün Avrupa futboluna bir adim daha yaklasmis oluruz.

Bu kafa bu zihniyet ne yazik ki hala cok insanda var, hemen hemen her yerli antrenörde mevcut olan bir düsünce zaten. Terim den tut, Hamzaya kadar, ondan tut Denizliye falan kadar hepsi ayni pislik düsünceye sahip.

Arkadaslar sinerji yapıp şunu sakatlayalim. Topluca evrene mesaj gonderelim, geceleri yatmadan bol bol dua edelim. Sakatlan da kurtulalalim lan Lord öf Thé kazmas.

Şu adamı sağ kanat oynatıp Emre ve Yasin'i yedekte bırakmak mantıksa sı..ayım böyle mantığa.

Diyecek bişeyde bulamıyorum herife. Ne desem inadına haftaya suratıma tokat atılırcasına ilk 11 çıkıyor adam

lFgaBEP7.jpeg

Bir akplinin feto dan nefret ettiği gibi senden nefret ediyorum umut.

TRT de Umut mactan cikarken mutsuz bir izlenim verdi diyorlar.

Sanki süper oynadin da, ne bu yüzünden düsen bin parca?

şu adamdan kuyt yaratma hayalinden vazgec artık.

kuyt umut'a göre daha teknik ve oyun görüsü ileri düzey olan bir futbolcuydu.

umut'ta ne teknik var ne oyun görüsü.

kaldı ki eskisi kadar fizik gücüde yok.

12-13'te fark yaratmasının sebebi yüksek fizik gücüydü, hayvan gibi basıyordu, yeteneksizde olsa katkı sağlıyordu..

Çok merak ediyorum ya hani sonradan gole ihtiyacımız falan olduğunda alınır da

90 dakika sağ kanatta oynatarak ne bekleniyor kendisinden? 10 kişi oynuyoruz lan bunu görmemek için artniyetli olmak lazım. Kahvede maç izliyoruz 40-50 kişi Umut çıkana kadar umuta sövdü, çıkarken de oh şükür dedi. Herkes görüyor bir Hamza mı görmüyor yani.

Angut herif oynayabilsin diye poldiyi saga sneijder i sola atiyoruz. Herif 1 sut cekmeden maci tamamliyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt