#9 Umut Bulut

Önümüzde kurban bayramı var, kesmezse keseriz.

Benim korkum bu adamın sözleşmesinin 3 yılı bu sene sonu bitiyor artı 1 yılı opsiyonluydu bu artı 1 yılı kullanmasalar bari zamanı gelince Aydın ve Yektada olduğu gibi tepki gösterilmelidir aynı şekilde Hamitede bu 2 adamın Galatasarayda son yılı olmalıdır bu sene.

yarin Umut Bulut sov mu var

4 gün sonra A.Madrid ile maç var Erman,rüyalarına girmeye başladı mı ? :D Süperstarımız Gross da yokmuş :D
Ülkenin içinde bulunduğu güncel mevzulardan dolayı madrid bilmem ne pek umrumuzda değil gibi ama maç günü bir şekilde havasına girmeye başlarız herhalde :red: Olay rüyalara girmesi değil ki... Ben avrupa maçlarını en önde tutan bunca yıllık koyu bir Galatasaraylı olarak ilk defa bu sene CL maçları gelsin istemedim. Hala da aynı hisleri taşıyorum. Umarım Salı akşamı takım beni yanıltır...

Ocak'ta 2 yıldız alacakmış Dursun.
O yıldızları alsın... Neyse...

Milli takımda ıyı oynuyor ha

Hadi gene iyisin kocan pardon hocan 90+da da olsa maç başı paranı cukkalamanı sağladı.

Hadi gene iyisin kocan pardon hocan 90+da da olsa maç başı paranı cukkalamanı sağladı.

bu mesajın benzerini yazacaktım yazılmış bile...
bu hamza umut'tan maç başı ücreti için oyuna sokma karşılığında komisyon almıyorsa ben de hiçbir şey bilmiyorum . puan kaybettiğin maçta 90+ dakikalarda forvet almak asla futbol mantığıyla açıklanamaz.

Kazmanın önde gideni v2

Kaç tane gole dönüşebilecek pozisyonu muhteşem kazmalığıyla yok etmeyi başardı

Bunun yerine biraz becerikli bir oyuncu olsa gol atabilirdik en azından

Hepsini geçtim. Bir futbolcu top süremez hadi diyelim ama kendi kendine nasıl çelme takar yakınında hiç bir rakip yoken üstelik ?

lFgaBEP7.jpeg

Top surusu bile ozurlu gibi yaw.Bunda ne zeka var ne calim var ne top surusu var ne yaparsin lan sen.

Geri
Üst Alt