#9 Umut Bulut

Umut bulut bu takımda ancak 70.dakikada artık takım hiçbir şey üretemiyorsa oyun doldur boşalta döndüyse ceza sahasını karıştırmak için yer bulabilecek bir adamdır.Umut bulut kötü futbolcudur.Taraftar da bunun farkında.

Ama benim değinmek istediğim konu şu.Umut bulutla 2 gündür medyada servis edilen haberler var.Umut bulut bu sezon hiç gol atamadı deniyor.Bu adam bu beğenilmeyen adam için bu sene hiç gol atamadı deniyor ya adam resmi maçrda 250 dakika süre almış yani toplamda 3 maç bile etmiyor.Burak yılmaz ise 500 küsür
dakikada sadece 2 gol atmış.Ayrıca burak yılmaz geçen seneyi de sayarsan son 11 lig maçında sadece 2 gol atmış yani toplamda 11 maçın sadece 2 tanesinde gol atmış.

Ayrıca burak şubat ayından beri arenada gol atamıyor.Bunlara ilgili tek haber yok medyada.

Benim demek istediğim istatistikleri bu kadar yakın olan ve oyunun diğer alanlarında da aynı şekilde kötü olan bu iki adamdan birine haklı olarak sallanırken neden diğerine kral muamelesi yapılıyor hala?..

Ozlettin yav 3 gol bekliyorum üççç

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serefsiz Hamza yüzünden sana beddua edecegim k bakma.Yetengin bu aslında sana sövmemek lazım da bir pezevenk kulübün anasını belledi.Neyse adalen atsin kardes yahut kavalın kırılsın.K bakma.

12033213_950423461697076_4102590303631360156_n.jpg

Ayağın kırılsa ve futbol hayatın bitse üzülmem panpa.

Herhalde Umut sakatlansa Hamza disinda üzülen olmaz bu dünyada.

Hatrick yapar şimdiden söyleyeyim. Gözyaşlariniz sel olacak. Mendilleri hazirlayin.

Herhalde Umut sakatlansa Hamza disinda üzülen olmaz bu dünyada.

Anası da üzülür yav. Kadın geliyo çoğu maçı stadda izliyo bir de. Bak sözümü bu yüzden geri aldım neyse kırılmasın ayağı yazıktır. Ama defolup gitse süper olur.

Bugun de acaba kactane topun icine edecek.

Anası da üzülür yav. Kadın geliyo çoğu maçı stadda izliyo bir de. Bak sözümü bu yüzden geri aldım neyse kırılmasın ayağı yazıktır. Ama defolup gitse süper olur.

Ya adama kiziyoruz sövüyoruz ediyoruz falan bir yere kadar ama en az suclu Umut aslinda.

Adamin kapasitesi bu. Kötü niyetli oldugunu düsünmüyorum, mesela Burak veya Selcuk gibi sinsi biri oldugunu da düsünmüyorum. Adam yeteneksiz kazmanin önde gideni sadece, olay bu. Onu oynatanlar utansin.

Yetenek bazen esastir futbolda, istedigin kadar profesyonel ol, istedigin kadar calis, kendine iyi bak, ama yetenegin yoksa, iste ancak Umut gibi bir garbage man olursun. Hamza resmen nefret ettirdi Umut´u taraftara, devamli sag kanat oynatarak. Taraftar forvet olarak bile tahammül edemezken.

Geri
Üst Alt