#9 Umut Bulut

Fenerbahçeli arkadaşımın evinde izliyoruz.
Umut'un kart gördüğü pozisyonda ayağa kalktım aha kırmızı kart diye ama sarı kart çıktı , arkadaş da şaşırdı , gole bile bu kadar heyecan göstermemiştim..

umutinho gol atınca atarlanmış. Bugün yine 2-3 tane bomboş gol kaçırdı. Evet doğru seni görünce saçımı başımı yoluyorum.

Dursun başkanın barcadan sonra umuta da el atması lazım.Ne bilem kun aguero falcao rooney falan desin.Herif kimin hakkında bi söz söylese olumsuz bişey geliyor başına en basiti barça adamları örnek gösterdi.Gelen geçen 4lüyo :D

Burak yerine tercih ederim kendisini. Burak ve Selçuk Galatasaray'ın kanserleri. Umut kendi çapına göre kötü oynamadı bu maç.

o koluyla yaptigi hareket bana kirmizi gibi geldi
hakem verseydi kimse niye verdin diyemezdi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Sağa sola atar yapacak özgüveni kim veriyor size?

Bugün serbest kalsan gideceğin kulüpler belli, alacağın maaş belli.

ah bi sakatlansan bi sakatlansan.. çok işimize yarayacaksın.

Burak yerine tercih ederim kendisini. Burak ve Selçuk Galatasaray'ın kanserleri. Umut kendi çapına göre kötü oynamadı bu maç.

Ya kardeş bunu anlatamazsın millete.Ya allah aşkına umut buraktan neyi kötü yapıyor ki bu adamı yerin dibine sokup burakı göklere çıkartıyorsunuz?..

Ya bu adam en azından yedek kalmayı sorun etmiyor,sonradan oyuna girse problem çıkarmıyor.Asıl sorun medyanın gazını arkasına alıp zerre eleştirilmeyen ve yerlerine ibrahimovic,yaya toure bile gelse oynayacak olan burak,selçuk gibi adamlar.

Ayrıca umut hakkaten buraktan iyi.Umut da oynadığında burak kadar gol atıyor, ayrıca yalandan değil gerçekten mücadele ediyor.Ayrıca yedek kalır,sonradan oyuna girer sorun çıkartmaz.Türkiye ligi için ideal bir yedek forvet.Ama en fazla yedek forvet şu haliyle.

Umut da yetersiz ama emin olun burak daha da yetersiz...Umutun yetersiz olduğu konuusnda herkes hemfikir belki ama ondan daha da yetersiz olan bir adam millete star diye yedirilmeye çalışılıyor asıl tehlike bu..

Burak yetersiz ok ama umut futbolcu mu onu tartışıyoruz aslında ya neyse

Umut mu daha kötü Burak mı bir türlü karar veremiyorum.

Geri
Üst Alt