#9 Umut Bulut

bir insan ilk önce kendisine saygı duyacak birazcık şeref olsa ıslıklanacağını bile bile sahaya çıkmazdı ama şeref yoksunu olduğu için bütün o ıslıkları sonuna kadar haketmiştir.

Hangi maçtı hatırlayamadım
b6ede59664206ce2374b85e33ffe6f6a.jpg

Gençlerbirliği maciymis renktas.Buda efsane pozisyonlardandi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan o içeriye kesilen topa olcan dokunmasaydı da top bu mala gelseydi ne güzel olurdu. tribünler sahaya dalardı kesin. ulan olcan!

O golü kaçırdığında herkesin yüzünde resmen acı vardı. Tercüman denizli taraftar. Herkes şok herkes manşet.

Kalitesiz, yeteneksiz yönlerini yıllardır deli danalar gibi koşarak kapatmaya çalışan bir futbolcu. Hayır öyle koşup basarak takıma katkı yaptığını mı sanıyor? Preslerinin çoğu boşa, hep boşa basıyor, Podolski'yi izlesin de örnek alsın biraz, nasıl adama basılırmış öğrensin ama o kapasite de yok Umut da.

Adam bombos kaleye atamadi halen gulmekten yerlere yatiyorum yeminle. Komedi programlari bu golu kesin secip almali rekor kirar valla.

Umut Bulut boş kaleye gol atamama konusunda kendini baya geliştirmiş.

Delikanlılığın kitabını yazmış adam.boş kaleye gol atmayı gururuna yediremedi!!!

Sene sonu bu hareketi için fairplay ödülü almalı!!

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi yol verin buna da Burak'a da. Bu sezonu zaten tamamen kaybedecegiz bu ikisi kaldikca, Podolski forvet oynasin bir tane de yedek forvet alalim yolumuza bakalim bu sezon.

Dayanamiyorum artik bu ikisini görmeye. Sirf bu ikisi olsa neyse de daha dolu baska adam var dayanamadigim, ilk sirada Sabri var ondan sonra Yasin geliyor. Liste hic bitmiyor.

Madridin 400.golu senden yiyip arsivine girdin diye herifler kahroluyordur

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal,gerizekalı,aptal,beceriksiz,yeteneksiz seninde seni göndermeyen dinozor Denizli'nin de canı cehenneme.O gol kaçar mı lan?

O pozisyondan sonra bayağı olay oldu. Umut dışarı diye bağırdık. Ben mustafa hocaya da bağırdım çıkar diye ama taraftara inat çıkarmadı. Birde umutu savunan mallar vardı onlarla tartıştım. Umut aslan gibi adam falan diyo malın teki. Maçı bıraktık mal adamla tartıştık. Akrabası mıdır nedir mal mıdır çözemedim. Maç bitince ilk soyunma odasına da o girdi.

Geri
Üst Alt