#9 Umut Bulut

12439534_1185810121452080_5605908884655235689_n.jpg

Bence Mustafa Hoca onu inatla oynatıyorki yönetime mesaj vermek için.Forvet alın yoksa aha elimizdeki adam bu demeye getiriyor

Denizli, umutu donk için takas vermediğine bin pişman olmuştur. Şimdi satmaya kalksanda alan olmaz elimizde kaldı bu beceriksiz

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

utanması şerefi var mı acaba kendi isteğiyle gider mi? bence hayır

Bir kere hiçbir topçu sağdan atılan pasta kale boşsa sağ ayağıyla vurmaz bunu bile beceremiyor

Düşünsenize Lazio maçlarının birinde bunu atamıyor ve o pozisyonu atamadığımız için eleniyoruz.Bu adamın sahada olduğu her dakika böyle bir golün kaçma ihtimali var,kimse insandır atamaz herkes kaçırıyor demesin,bu kazma hep yapıyor bunu bir değil iki değil.Umut ne olursa olsun oynamamalı takımın iyiliği için,16 yaşında paftan çocuk koy ama bunu oynatma.Gerekirse Donk oynasın forvette.Ama bu oynamasın.

Umut Bulut Galatasarayımızdan aylık 650 bin TL almaktadır. (yıllık 1,8 milyon euro, maç başı 50 bin TL)

Umut Bulut: Adım Umut değil de Umutinho olsaydı bunlar konuşulmayacaktı. Türkiye'de bana yapılan eleştirilere katılmıyorum. (28.04.2015)

Bir kere hiçbir topçu sağdan atılan pasta kale boşsa sağ ayağıyla vurmaz bunu bile beceremiyor

Kafatasının içerisinde beyin olmadığı için öyle vurdu hatta vurmadı tabiri caizse tepikledi topu. Bu mahlukatı futbolcu diye alan sacma sapan sözleşme yapan yönetimin de o sözleşme uzasın diye bütün maçlarda 11 oynatan hoca bozuntusunun da abv.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün kendinin bile atabileceği golü kendi gibi kaçırmıştır. Helal olsundur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Düşünsenize Lazio maçlarının birinde bunu atamıyor ve o pozisyonu atamadığımız için eleniyoruz.Bu adamın sahada olduğu her dakika böyle bir golün kaçma ihtimali var,kimse insandır atamaz herkes kaçırıyor demesin,bu kazma hep yapıyor bunu bir değil iki değil.Umut ne olursa olsun oynamamalı takımın iyiliği için,16 yaşında paftan çocuk koy ama bunu oynatma.Gerekirse Donk oynasın forvette.Ama bu oynamasın.

Allah korusun, sanki kötü rüya görüyormusum gibi bir his olustu

Geri
Üst Alt