#9 Umut Bulut

Utanıyorum senden Umut. Hem futbol özürlüsün, aynı zamanda emek hırsızısın. Bunu da görmüş olduk. Sayende takımımıza, rakibin dilinden düşmeyecek bir leke sürüldü bu gece.

Bunu oynatan da serefsizdir.

Rakip 9 kisi kendini yere atiyor serefsiz.

Allah senin belani bersin.

Zamanında Galatasaray'a gelmiş en yeteneksiz forvet demiştik ve evet yineliyorum ve artırıyorum Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en yeteneksiz futbolcusudur. Hiç boşa çenenizi yorup ama 70'ler 80'ler diye gevelemeyin. Bundan kötüsü 75 yaşındaki dedem ulan.

Umut Bulut'un 2016 yılında kaleyi bulan şutu yok. (LigTv)

umut senin rezil rüsva futbolun bizim şampiyonluk ümitlerimizin yanında genç bir hakemin kariyerinide bitirdi. sayende ergenlikten yeni çıkan futbolcu hakem fantezilerini yaptı. birgün senin üstünde bizde tüm bize yaşattığın rezilliğin bedeli öfke fantezilerimizi yapacağız.

İyi santrforlar kötü goller kaçırır.

Umut da tecrübe kazandıkça bulduğu pozisyonları gole çevirmeye başlayacaktır.

Zaten önemli olan da doğru zamanda doğru yerde bulunması.

Erman Toroglu : umut zaten iyi topçu değildin adamda değilmişsin lan bu maçı kazansan ne olacak kazanmasan.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Yeteneksiz olduğunu biliyorduk ama bu akşam şerefsiz olduğunu da öğrendik Umut Bulut defol git lan bu takımdan

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emek hırsızlarının Galatasaray'da işi yok...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Utanması olsa formayı bırakıp gider ama yok. Bu gözler senin kadar kazmasını, armudunu görmedi lan gurur duy. Lord of the kazmas seni.

Geri
Üst Alt