#9 Umut Bulut

Suc bunu her mac 90 dakika sahada tutanda. Galatasarayin ilk forveti olamaz.

dünyanın gelmiş geçmiş en kötü futbolcusudur.Sahada yok takım 10 kişi.Bunun her oynadığı maç kırmızı kart görmüş gibi oluyoruz.

Şaka gibi a sporda umutla resmen alay ediyorlar.Ben futbolcu olsam bugün lisansımı yırtar bırakırdım futbolu yazık gerçekten.İnsan kendini bir ölçer tartar ben neden böyleyim diye ama yok para tatlı geliyor.Protestoya kulak tıka 90 dk yarış atı gibi koş paraları cukkala ne güzel dünya :S

Umut da ne yaptığının bilincinde değil. Orta geliyor kafasının 30 metre üstünden geçen topa havaya sıçrayıp yere düşüyor etrafına bakınıyor, yani tam mala bağlamış durumda

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her yere yazdım buraya da yazacağım buna sanirim hamza topun peşinden koş diye akıl vermiş orta sahaya kadar koşuyor topun peşine. Sonra forvette adam yok :D eskiden top takip ederdi boş kaleye atardi şimdi top nerde orada beyimiz ama 2 aydır kaleye sutu yok.
Topu takip etmeyi çok yanlış anlatmışlar cok

nMgkkN.jpg

Kimse bunu oyuncu yerine koymamış 4-5 gündür kimse bişey yazmamış bunun hakkında.

Kimse bunu oyuncu yerine koymamış 4-5 gündür kimse bişey yazmamış bunun hakkında.

Aslında forumda "Umut Bulut" başlığı varsa, misal "Antrenman Dubaları" başlığı da olmalı. Kaldı ki, antrenman dubaları, Umut'a nazaran daha faydalı.

Bu macta isabetli sut atacak. Ben inaniyorum aslan parcasina

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hangi futbolcu sahada Umut kadar savaşıyor yüreğini koyuyor mücadele ediyor?Bu camianın evladıdır Umut.Kendi ne zaman isterse o zaman gider.

Umut bu takımın ruhudur, aslan parçası bugün herzamanki gibi şut çekemeden maçı tamamlayacak.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maçın en iyisi

Net

Geri
Üst Alt