- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503

Herkese merhabalar, 90. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar açılmıştır.
Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
Yarışmada bir şarkıcı/grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
YASAKLI ŞARKI LİSTESİ
Şarkılarınızı 21.02.2016 en geç Saat 23:59'a kadar bana göndermeniz gerekmektedir! Puanlarınızı 22.02.2016 en geç Saat 19:00' a kadar bana göndermeniz gerekmektedir!
ÖNEMLİ: PlayList yayınladıktan 1 saat sonra punlarınızı göndermeye başlayın. Şarkıların tamamını dinleyelim.
Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'iniburadan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;
12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak. Puanlarınızı özel mesaj aracılığı ile yine bana göndermeniz gerekmektedir!
Not: Katılımcı listesi en çok 24 kişiden oluşacaktır, eğer yarışmayı kaçırırsanız lütfen ısrar etmeyiniz.

Herkese başarılar dilerim..
LÜTFEN, ŞARKI YOLLAMADAN ÖNCE YASAKLI LİSTESİNDE CTRL+F YAPMAK SURETİYLE ŞARKINIZIN YASAKLI OLUP OLMADIĞINI MUTLAKA KONTROL EDİNİZ.
Son şarkı gönderim süresine kadar katılımcı sayısı 20 kişiyi bulmazsa yarışma iptal edilecektir.
Katılımcılar;
1) Ali Karadal-Şarkı OK
2) Erman Türker-Şarkı OK
3) Çağrı Yüce-Şarkı OK
4) Tuncay Tum-Şarkı OK
5) Ozan Tokgöz-Şarkı OK
6) Samet Güven-Şarkı OK
7) Levent Akgün-Şarkı OK
8) Şükrü ERDEN-Şarkı OK
9) Tuncay Van-Şarkı OK
10) Eray ÖZTÜRK-Şarkı OK
11) Aslan Türkoğlu-Şarkı OK