90. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tanju Karayel

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri

Herkese merhabalar, 90. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar açılmıştır.

Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.

Yarışmada bir şarkıcı/grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.

YASAKLI ŞARKI LİSTESİ

Şarkılarınızı 21.02.2016 en geç Saat 23:59'a kadar bana göndermeniz gerekmektedir!
Puanlarınızı 22.02.2016 en geç Saat 19:00' a kadar bana göndermeniz gerekmektedir!

ÖNEMLİ: PlayList yayınladıktan 1 saat sonra punlarınızı göndermeye başlayın. Şarkıların tamamını dinleyelim.

Formatı bilmeyenler için; Herkes şarkılarını özel mesaj yolu ile bana gönderdikten sonra, YouTube Playlist'iniburadan paylaşacağım. Ondan sonra puanlama etabı başlayacak. Herkes beğendiği şarkılara göre;

12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan olarak oylamasını yapacak. Puanlarınızı özel mesaj aracılığı ile yine bana göndermeniz gerekmektedir!

Not: Katılımcı listesi en çok 24 kişiden oluşacaktır, eğer yarışmayı kaçırırsanız lütfen ısrar etmeyiniz.:)

Herkese başarılar dilerim..

LÜTFEN, ŞARKI YOLLAMADAN ÖNCE YASAKLI LİSTESİNDE CTRL+F YAPMAK SURETİYLE ŞARKINIZIN YASAKLI OLUP OLMADIĞINI MUTLAKA KONTROL EDİNİZ.

Son şarkı gönderim süresine kadar katılımcı sayısı 20 kişiyi bulmazsa yarışma iptal edilecektir.

Katılımcılar;

1) Ali Karadal-
Şarkı OK
2) Erman Türker-
Şarkı OK
3) Çağrı Yüce-
Şarkı OK
4) Tuncay Tum-
Şarkı OK
5) Ozan Tokgöz-
Şarkı OK
6) Samet Güven-
Şarkı OK
7) Levent Akgün-
Şarkı OK
8) Şükrü ERDEN-
Şarkı OK
9) Tuncay Van-
Şarkı OK
10) Eray ÖZTÜRK-
Şarkı OK
11) Aslan Türkoğlu-
Şarkı OK
12) Can BÜYÜK-
Şarkı OK
13) Can Uz-
Şarkı OK
14) Fuat Ekinci-
Şarkı OK
15) Yasin Şimşek-
Şarkı OK
16) Yasin Yıldırım-
Şarkı OK
17) Hakan Sarı-
Şarkı OK
18) Alpay Asma-
Şarkı OK
19) Mert GÜLMEZ-
Şarkı OK
20) Bariş Savaş-
Şarkı OK
21) İbrahim Toy-
Şarkı OK
22) Ayberk Çetin-
Şarkı OKPLAYLİST

Mobilden dinlemek isteyenler için;
https://www.youtube.com/playlist?list=PLKmOiy3kY1QzdQD2tgS4NDhz3sNIhI-ow

.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt