10. Puanlar yarışmanın müptelası olan Ali Karadal arkadaşımızdan geliyor.
12 PUAN - Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You (Yine benim için bir "all time favorites" türünden bir şarkı, kim paylaştıysa tebrikler ama kesinlikle bir günde özümsenecek bir şarkı olmadığı için bence olması gerekirken şampiyon olamayacak

)
10 PUAN - Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine (Hepimizin tanıdığı, Slash reyizin havalı şapkası ve sololarıyla bezeli, kısır listede kürsüsü kesin, şampiyonluğu muhtemel bir klasik)
8 PUAN - U2 - Pride (In The Name Of Love) (İlk kez dinlediğim, genele yayılan "catchy riff"i ve 1.58'de başlayan tiz partıyla beni benden alan çok hoş bir parça)
7 PUAN - Kesmeşeker - Metin Kurt Yalnızlığı (Üniversiteye yeni mi başladınız, kızlar etrafınızda size hayran gözlerle baksın mı istiyorsunuz, bu şarkıyı bildiğinizi belli edin, ilk adımı atmış olacaksınız, tebrikler. He unutmadan, bu şarkıya hep daha fazlası gözüyle bakmayı ihmal etmeyin)
6 PUAN - Europe - Rock the Night
5 PUAN - Shaman's Harvest - Broken Dreams
4 PUAN - Shakira - Waka Waka (This Time for Africa)
3 PUAN - Joe Satriani - Always With Me, Always With You (Satriani'nin "bana göre" vasat tek popüler parçasını nereden bulup seçtiniz

)
2 PUAN - He's a Pirate (Disney's Pirates of the Caribbean Theme) Violin Cover - Taylor Davis
1 PUAN - Mümin Sarıkaya - Ben Yoruldum Hayat