90. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasin'in ilk 6 puanı

6-- Francisco Tarrega - Gran Vals
5-- Bellowhead - New York Girls
4-- U2 - Pride
3-- Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
2-- Shakira - Waka Waka
1-- Amy Lee - Broken

Veeee şampiyonu belli edecek puanlama

12- OneRepublic/ThePianoGuys - Secret
10- He's A Pirate (Taylor Davis)
8-- Bond - Explosive
7-- Europe - Rock the Night

Tanju Karayel kardeşim eline sağlık teşekkürler.

@
Alpay Asma 12 puanımla seni şampiyon yaptım, artık puanlarımı rahat bırakırsın umarım. Tebrikler :asd22:

@Ayberk Çetin abi büyük bir tebrik de sana elbet :hat:

@Ali Karadal renktaş sana da tebrikler :)

Alpay Asma yine porsuk şampiyonluğu tebrik ederim ama Ayberk ağabeyine yaptığın bu kaçıncı yamuk sayamıyorum.
Ayberk Çetin bahtsız bedevi tabiri sana cuk oturuyor üçmilyonyediyüzotuzlatıbininci kez 2. olduğun için tebrik ederim.
Ali Karadal güzel seçimdi tebrikler.
Tanju Karayel yine emek verdin keyifli zaman geçirmemize vesile oldun sağ ol var ol.

Bugün ki, sonuçlardan sonra uzun bir süre yarışmaya katılmayı düşünmüyorum. Kısmi jübile yaptım diyelim :D Misyonumuzu hemen hemen tamamladık. Bayrağı lobinin gençlerine bırakıyoruz. Lobiye desteğimiz yine katılmadığımız dönemdeki gibi sürecektir orası ayrı. ''Metin Kurt gibi yalnız kaldık puan tablosunda'' :D

@Alpay Asma tebrikler,hakeden birkaç şarkıdan biriydi. Bu defa kaybettiğime üzülmedim porsukdaş :D

@Ben tebrikler. Yine yıkılmadık ayaktayız :afro:
@Ali Karadal kardeşim sana da tebrikler. Müzik kulağını farkettik @Ozan Tokgöz çalışamalara başlayalım :D
@Tanju Karayel senin yarışmanda bir gün şampiyon olacağım :D Emeğine sağlık canım kardeşim.

Son düzenleme:
Beyler güldük eğlendik de 91 ne zaman :D

Maçtan önce açın da bir daha yenilelim, daha güzel yenilelim. Olmaz mı? :DD

@Alpay Asma yine porsuk şampiyonluğu tebrik ederim ama Ayberk ağabeyine yaptığın bu kaçıncı yamuk sayamıyorum.
@Ayberk Çetin bahtsız bedevi tabiri sana cuk oturuyor üçmilyonyediyüzotuzlatıbininci kez 2. olduğun için tebrik ederim.
@Ali Karadal güzel seçimdi tebrikler.
@Tanju Karayel yine emek verdin keyifli zaman geçirmemize vesile oldun sağ ol var ol.

Bugün ki, sonuçlardan sonra uzun bir süre yarışmaya katılmayı düşünmüyorum. Kısmi jübile yaptım diyelim :D Misyonumuzu hemen hemen tamamladık. Bayrağı lobinin gençlerine bırakıyoruz. Lobiye desteğimiz yine katılmadığımız dönemdeki gibi sürecektir orası ayrı. ''Metin Kurt gibi yalnız kaldık puan tablosunda'' :D

Abi ne yalnızlığı yahu biz varız ayıp ettin. :D

Hatta ben biraz daha uzağım gerçekten de Erman abi var en azından :asd22:

@Alpay Asma yine porsuk şampiyonluğu tebrik ederim ama Ayberk ağabeyine yaptığın bu kaçıncı yamuk sayamıyorum.
@Ayberk Çetin bahtsız bedevi tabiri sana cuk oturuyor üçmilyonyediyüzotuzlatıbininci kez 2. olduğun için tebrik ederim.
@Ali Karadal güzel seçimdi tebrikler.
@Tanju Karayel yine emek verdin keyifli zaman geçirmemize vesile oldun sağ ol var ol.

Omur Ozdemir sur Twitter : "o zaman yine yeni yeniden https://t.co/lvil2AY19"

@Alpay Asma tebrikler,hakeden birkaç şarkıdan biriydi. Bu defa kaybettiğime üzülmedim porsukdaş :D

@Ben tebrikler. Yine yıkılmadık ayaktayız :afro:
@Ali Karadal kardeşim sana da tebrikler. Müzik kulağını farkettik @Ozan Tokgöz çalışamalara başlayalım :D
@Tanju Karayel senin yarışmanda bir gün şampiyon olacağım :D Emeğine sağlık canım kardeşim.

Ağabey çok teşekkür ederim. Bu sefer beklemiyordum. Led Zeppelin'in daha popüler şarkıları birinci olmamıştı çünkü.

Keşke ikinci olan ben olsaydım yalnız.

@Alpay Asma tebrikler ağabey. :)

Yalnız bir şey dikkatimi çekti bir önceki başlıkta da Rock the Night'in yasaklı olduğundan kimse bahsetmemiş. :D (Dur la isim vermeden bahsedilmiş. :))

Hellsongs - Rock the Night - YouTube (Katılan cover)
@Ayberk Çetin tebikler ağabey... :P
@Ali Karadal sana da tebrikler yeni yeni katılıyorsun ama zevkli seçimlerin var.

Metin Kurt'un akıbeti şaşırtmadı. Girseydim ilk 3 puanımdan birini alacaktı.

Son düzenleme:
@Alpay Asma tebrikler ağabey. :)

Yalnız bir şey dikkatimi çekti bir önceki başlıkta da Rock the Night'in yasaklı olduğundan kimse bahsetmemiş. :D (Dur la isim vermeden bahsedilmiş. :))

Hellsongs - Rock the Night - YouTube (Katılan cover)
@Ayberk Çetin tebikler ağabey... :P
@Ali Karadal sana da tebrikler yeni yeni katılıyorsun ama zevkli seçimlerin var.

Metin Kurt'un akıbeti şaşırtmadı. Girseydim ilk 3 puanımdan birini alacaktı.

Yasaklı şarkı bizden gelirse çaktırmıyoruz. Lobide olan lobide kalır. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt