- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Bak birdaha sana yarisma yuzu gostermem Can efendi sansini zorlama.Cok beklersin![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bak birdaha sana yarisma yuzu gostermem Can efendi sansini zorlama.Cok beklersin![]()
Bak birdaha sana yarisma yuzu gostermem Can efendi sansini zorlama.![]()
![]()
![]()
![]()
Bu defa cok ciddiyim.Bu tehditleri bir yerlerden hatirliyorum :asd22:
Bu defa cok ciddiyim.![]()
![]()
Melo yu severim ama Umut Bulut reisin resmini koymayi dusunuyorum.Hadi öyle olsun
Sen evlatci avatarlarin dan niye vazgectin. Melo reisi koymussun.
Melo yu severim ama Umut Bulut reisin resmini koymayi dusunuyorum.![]()
Reisimiz oUmut ne ara reis oldu yav?Ondan olsa olsa ne bilim tursu bidonu olur.
91. Yarismada Alpaya haddini bildirme zamani gelmistir arkadaslar
Michael Jackson ile beraber senin şampiyonluk serisi noktalandı kardeşim@Alpay Asma'yı bilmem kaçıncı kez şampiyon olmasından dolayı kutluyorum.
@Ayberk Çetin'i bilmem kaçıncı kez ikinci olmasından dolayı kutluyorum.
@Ali Karadal kardeşimi keza aynı şekilde kutluyorum.
@Tanju Karayel kardeşimi bilmem kaçıncı kez yarışma yapmasından dolayı kutluyorum. Ve bu akşam beni şampiyon yapacak bir yarışma düzenlemesini rica ediyorum.
Bu nasil tebrik mesaji be Aslan.Alpay Asma'yı bilmem kaçıncı kez şampiyon olmasından dolayı kutluyorum.
Ayberk Çetin'i bilmem kaçıncı kez ikinci olmasından dolayı kutluyorum.
Ali Karadal kardeşimi keza aynı şekilde kutluyorum.
Tanju Karayel kardeşimi bilmem kaçıncı kez yarışma yapmasından dolayı kutluyorum. Ve bu akşam beni şampiyon yapacak bir yarışma düzenlemesini rica ediyorum.
Bu nasil tebrik mesaji be Aslan.![]()
Pasla kardesim seni mi kiracam katilirim.Kenk elimde çok güzel 1 yasaklı parça var, paslayım sana katıl bir sonraki yarışmaya
Michael Jackson ile beraber senin şampiyonluk serisi noktalandı kardeşimBundan sonra zor
![]()
Ayıp ayıpMichael Jackson ile 3. şampiyonluğumu kazanarak hat trick yaptım ağabey. Bundan sonra şampiyon olursam Ekim'e kadar olmazsam ...... kadar![]()
91.yarışmayı ben yapıcam.Müsait olursam bu akşam olmazsa yarın akşam olabilir.Kimse yarışma yapmasın kapatırım![]()