- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.935
- 4.283
Ben açıcam dedim ya ulan.Yapacaz bugün.
Bilal'e anlatir gibi söylersen anliyor Tuncay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben açıcam dedim ya ulan.Yapacaz bugün.
Ne haliniz varsa görün modunda işte sen daha ne diye o lobide duruyorsun ona şaşıyorum benabicim lobiyi fesih mi ettin hayirdir.:asd22:
abicim lobiyi fesih mi ettin hayirdir.:asd22:
Ağabey birkaç yarışma önce senin düğün şarkını patlattım diye mi böyle yapıyorsunKedi Lobisini ben feshetsem gene bitmezBu aralar işler bir yandan, evlilik hazırlıkları bir yandan başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef.
Vay ho abi. MutluluklarKedi Lobisini ben feshetsem gene bitmezBu aralar işler bir yandan, evlilik hazırlıkları bir yandan başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef.
Kes sesiniBilal'e anlatir gibi söylersen anliyor Tuncay
Vay ho abi. Mutluluklar
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağabey birkaç yarışma önce senin düğün şarkını rezil rüsva ettim diye mi böyle yapıyorsun![]()
![]()
Ben yarisma filan acmam zaten agabey acmicaktim ki kendi kendinize gelin guvey oldunuz birden anlamadimNiye kessin doğru söylüyor![]()
![]()
Hayırlı olsun abi mutluluklarKedi Lobisini ben feshetsem gene bitmezBu aralar işler bir yandan, evlilik hazırlıkları bir yandan başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef.
Kedi Lobisini ben feshetsem gene bitmezBu aralar işler bir yandan, evlilik hazırlıkları bir yandan başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef.
Kedi Lobisini ben feshetsem gene bitmezBu aralar işler bir yandan, evlilik hazırlıkları bir yandan başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef.
Hayırlı olsun abi mutluluklar
Hayirli olsun abicim evliligin. Evlenince Ozan abi gibi mi olacan görecegiz![]()
Abi mutluluka Allah hayirlisini versin ama sen evlendikten sonra buralari ihmal edersinKedi Lobisini ben feshetsem gene bitmezBu aralar işler bir yandan, evlilik hazırlıkları bir yandan başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef.
Benim bir suçum yok ağabey yarışmacılarda sıkıntı var benceMesajını düzelttim![]()
Eyvah eyvah eyvah Ozan Tokgöz :asd22: Buralar karışır vaziyet alınTeşekkür ederim, ben Ozan gibi kılıbık olmayacağım, korkmayın![]()
Benim bir suçum yok ağabey yarışmacılarda sıkıntı var bence![]()
Hayirli olsun agabey omur boyu mutluluklar dilerim.Kedi Lobisini ben feshetsem gene bitmezBu aralar işler bir yandan, evlilik hazırlıkları bir yandan başımı kaşıyacak vaktim yok maalesef.
Ne yapayım ağabey hırs yapmıştım patladı benim ne günahım varÜst üste girmek senin suçundu![]()