90. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Alpay Asma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpay Asma yine mi kardeşim tebrikler :D Bravo vallahi artık ne diyelim :D Kaç oldu 14 mü? :D
@Ayberk Çetin ah benim kısmetsiz kardeşim :D Bahtsız bedevim benim :D Sana da tebrikler lakin yine 2. olmayı ve şampiyonluğu kıl payı kaybetmeyi başarmışsın bravo :D
@Ali Karadal tebrikler :)

@Tanju Karayel tebrikler kardeşim sonuçları takip edemesem de yine gayet güzel bir yarışma oldu eline emeğine sağlık :) Şampiyonluk yarınlara kaldı :asd22:

91. Yarisma ne zaman beyler hazirliklara basliyalim. :D

Yeter bu nedir Alpay durmadan sampiyon oluyor şike bugün tescillenmistir.

Dışarıda olduğum için yarışmayı Mobilden takip ettim. Herkese evvela çok teşekkür ederim.

Led Zeppelin'in daha popüler eserleri birinci olmadigindan herhangi bir beklenti ile girmemiştim. Bu sonuç büyük sürpriz oldu.

Son dönemde fazla ve hatta abartı sayıda şampiyonluk almamdan ötürü artık olayın daha fazla tek düze olmaması adına iddiasız şarkılar ile gireceğim.

İşin tadı da kaçıyor çünkü. Herkesten de bu konuda ozür dilerim.

Dışarıda olduğum için yarışmayı Mobilden takip ettim. Herkese evvela çok teşekkür ederim.

Led Zeppelin'in daha popüler eserleri birinci olmadigindan herhangi bir beklenti ile girmemiştim. Bu sonuç büyük sürpriz oldu.

Son dönemde fazla ve hatta abartı sayıda şampiyonluk almamdan ötürü artık olayın daha fazla tek düze olmaması adına iddiasız şarkılar ile gireceğim.

İşin tadı da kaçıyor çünkü. Herkesten de bu konuda ozür dilerim.
Senin duzenledigin bir yarisma oldu şükür sen yoktun diye sampiyon olduk bu nedir kardesim ya son 10 yarismanin 6 sinda sen sampiyon oldun nerdeyse yeter be kardesim ayiptir yav.

Senin duzenledigin bir yarisma oldu şükür sen yoktun diye sampiyon olduk bu nedir kardesim ya son 10 yarismanin 6 sinda sen sampiyon oldun nerdeyse yeter be kardesim ayiptir yav.

Bende rahatsizim artik bu konuda. Yine mi x gibi oldu ve açıkçası utanmadan başladım mention alırken.

Çok fazla katıldığım için artık otomatik olarak sanırım çekiyorum başarıyı.

Hafta sonları arada yarışma yapıp, bazen de katılmayarak bu bağımlılığı yemem lazım.

Bende rahatsizim artik bu konuda. Yine mi x gibi oldu ve açıkçası utanmadan başladım mention alırken.

Çok fazla katıldığım için artık otomatik olarak sanırım çekiyorum başarıyı.

Hafta sonları arada yarışma yapıp, bazen de katılmayarak bu bağımlılığı yemem lazım.
Sacmalama makara yapiyorum sen her yarisma sampiyon ol yeterki yarismada ol bagzi insanlari goremedimmi ben zevk almiyorum.

Sizin gibi yarismacilar olursa olur tabi Alpay vermeyin puan suna puanlamalarinizi yapmadan once bana sorun size soylerim hangi sarkiya verip vermiyeceginizi.

Sen sus aga sen hic konusma :D Daha sarkinin yasakli olup olmadigini anlamiyorsun :D

Sen sus aga sen hic konusma :D Daha sarkinin yasakli olup olmadigini anlamiyorsun :D

Ben biliyordum yasakli oldugumu ben burada yasakliylada katilirim olmuyanda kimsede birsey dimez Can , siz puan vermeyi ogreninde baska lobiden kisileri sampiyon yapmayin :D :D :P

Ben biliyordum yasakli oldugumu ben burada yasakliylada katilirim olmuyanda kimsede birsey dimez Can , siz puan vermeyi ogreninde baska lobiden kisileri sampiyon yapmayin :D :D :P

Yok öyle yagma :D Ayrica ben lobisizim istedigimi sampiyon yaparim :D:red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt