Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buna birisi şey demiş heralde, "Artık büyük takım oyuncususun koşmana gerek yok onlar topu getirip sana veriyor sen fileye bırakıyorsun"

Böyle saçmalık olur mu ya? Lan adam pres yapmıyor, uzun kaleci vuruşunda boyuna ve fiziğine rağmen kafa topu indirmeyi bırak adam o yöne hareketlenmiyor bile, ceza sahası içinde orta bekliyor hep rakip stoperin arkasında bekliyor veya oraya yöneliyor. Pas geliyor oyun içinde saçma sapan yerden kaldırmadan topu takım arkadaşına temiz pas veremiyor. Top tertemiz zeminde sekerek gidiyor... Sanırsın Patrick Kluivert her topu ayağına istiyor bir de beyefendi.

Ne bileyim topsuz alanda hareketlenme konusunda Eren'den kötüsü gelmez dedim Allah bunu gönderdi resmen.

Cok sorumsuz bir oyuncu imaji verdi bize geldiginden beri, sanki real Madridte 10 yil oynamis bir havasi var. Insan bi kosar ne bilim cirpinir sahada. Malesef yanlis bir transfer, InsAllah sezon sonu 5m euro falan satip zararin bir kismini kapatiriz.

Biz Drogba, baros, elmander ve gomis gibi Forvetler gorduk bu kisa zamanda. Bir ara kayseride mukakulada Gol krali oldu, peki simdi nerde? Yada fbye giden fernando? Super ligde Gol krali olupta buyuk takima giden kac oyuncu basarili oldu? Ya zafer biryol oda Gol krali oldu, haci diye biride vardi oda cok gol atip fenere gitti ve hic oynamadi

Isınamadım. Bu orta saha ve orta sahayla işi zor ama sahadaki duruşunu beğenmiyorum. Sanki kendini bir sonraki maça saklayan ve bu yüzden fazla kasmayan biri gibi oynuyor.

Bugün iyiydi ama kız gibi orta açan , oyuncular yüzünden bu adam taşa tutuluyor .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hay başınıza Diagne kadar taş düşsün. Evet yerden göğe kadar haklısınız Diagne hiç iyi oynayamıyor da takımın tek sorunu Diagne gibi davranmayı bırakın artık

Takım yok ulan sahada ! dur şu top bizde kalsın da sonrasını bireysel yeteneklerimiz ile halletmeye çalışalım kıvamında oynuyoruz en ufak bir geçiş oyunu - set hücumu- duran top organizasyonu - birlikte hareket etme hiçbir şey yok takımda anasını satayım

İşte Belhanda-Mariano-Feghouli üçlüsünün bireysel yetenekleriyle gol bulursak buluyoruz birde Onyekuru boş pozisyon yakalayacak da atacak diye bekliyoruz

Ne kampı beyler bu adam seneye bizim forvetimiz olmayacak heralde:d Zaten seneye as forvet olarak Diagne ile girersek kapatsınlar kulübü. Yazın adam gibi bir santrafor almak zorundalar.

bence çok ümitli olmayalım.

ekstra bir bonservis girdisi olmazsa uç bölgede rotasyonumuz diagne-mito olarak kalır.

10 milyon yatırım yapmışken vazgeçip yeni yatırım yapacak konumda değiliz maddi açıdan.

ama bu herifi geldiği fiyata gönderecek bir yer bulursak iş değişir tabi.

Ne kampı beyler bu adam seneye bizim forvetimiz olmayacak heralde:d Zaten seneye as forvet olarak Diagne ile girersek kapatsınlar kulübü. Yazın adam gibi bir santrafor almak zorundalar.

Bu sezona Eren'le başladık yahu bizim kulüp gibi manyağı var mı Diagne'yi biraz zor satarız.

Hay başınıza Diagne kadar taş düşsün. Evet yerden göğe kadar haklısınız Diagne hiç iyi oynayamıyor da takımın tek sorunu Diagne gibi davranmayı bırakın artık

Takım yok ulan sahada ! dur şu top bizde kalsın da sonrasını bireysel yeteneklerimiz ile halletmeye çalışalım kıvamında oynuyoruz en ufak bir geçiş oyunu - set hücumu- duran top organizasyonu - birlikte hareket etme hiçbir şey yok takımda anasını satayım

İşte Belhanda-Mariano-Feghouli üçlüsünün bireysel yetenekleriyle gol bulursak buluyoruz birde Onyekuru boş pozisyon yakalayacak da atacak diye bekliyoruz

terim sagolsun

Bazı pozisyonlarda sinirlendiriyor beni sonra Emre Tasdemirin ortalara bakıyorum içerde Suarez olsa birşey yapamaz diyorum...

Sonlara doğru girdiği pozisyon iyidi onun dışında orta bile gelmedi.

Maç boyu gelen tek iyi ortayı Mariano, Kuru'ya kesti sanırım o da taşşağıyla dışarı attı beklemediği için.

Biraz daha toparlamış gördüm. Çoğu maçta topa bomba muamelesi yapıyordu. 5 metre yanındaki oyuncuya pas atamıyordu. Milli takım arası fizik kalitesi iyileşmeye başlamış. Bu topla olan ilişkisine de yansıdı. Bu oyun yapısının golcüsü değil ama. Bu seneki oyun yapısına topla arası daha iyi olan, ceza sahası dışında da etkili olacak golcü uyum sağlar. Diagne bu oyun kurgusuna özellikleri nedeniyle uygun değil. Gelecek sene ya Diagne'ye göre takım yapısı inşa edilecek ya da Diagne gönderilip yerine bu oyuna uygun santrafor getirilecek. Bu net olarak görülüyor sahada.

Performansının yeterli olmadığı zaten aşikar ama bu adamdan tam olarak ne bekleniyor da bu kadar eleştiriliyor onu anlamadım ben. İlk yarıyı izledim sadece. Oyundan çıkarken ıslıklanmış galiba.

Sıfıra inip dışarı pas çıkarma yok.
Kanatlardan ve beklerden tek bir isabetli orta yok.
Defans arkasına top yok.

Bu adam bütün takımı çalımlayıp gol filan mı atsın istiyorsunuz nedir yani?

Çok düz mantık olacak ama haklı bir düz mantık olacak: Forvette Icardi filan olsa ne yazar top oynamıyoruz yahu top. Otlanması için çayıra bırakılan hayvanlar gibi bizim futbolcular. Doğaçlama futbol mu oynanır lan.

Bu yaprak gibi oyuna rağmen Fatih Hoca çok iyi oynadık filan diye açıklamalar yapmış. İlla tepki gösterilecek biri varsa hocadır. Şu takım 1.5 senedir top oynamıyor.

İleri gitmesi gereken oyun daha da geriye gidiyor kimse farkında değil sanırım.

Geçen sene kariyer zirvesinde, Gomis'i maç boyu besleyen bi Garry vardı.
M. City'den gelmiş inanılmaz formda bi Fernando vardı.
İlk geldiği zamanlarda sol tarafı makine gibi işleten Nagatomo vardı.

Bu 3 adam bizi tek başlarına hem hücumda hem de defansta 1 one army tarzında sırtlıyordu resmen. Bu sene Garry gibi bir kanat oyuncumuz yok. Feghouli skor olarak kariyer rekoru kırıyor olabilir fakat oyunda kayboluyor. Onye malum zaten.

Beklerimizin performansları rezalet. Koca maç tek 1 isabetli orta açamıyorlar

Defansif defolarımızı kapatacak formda bi 6 numaramız yok. Donk bu takımda en fazla yedek olması gerekir normalde ama Fernando ile kıyaslayınca Luiz Gustavo filan kalıyor.

Hal böyle olunca zaten olmayan oyun şablonumuz daha da ıkındırıyor maçlarda...

Performansının yeterli olmadığı zaten aşikar ama bu adamdan tam olarak ne bekleniyor da bu kadar eleştiriliyor onu anlamadım ben. İlk yarıyı izledim sadece. Oyundan çıkarken ıslıklanmış galiba.

Sıfıra inip orta açma yok.
Kanatlardan ve beklerden tek bir isabetli orta yok.
Defans arkasına top yok.

Çok düz mantık olacak ama haklı bir düz mantık olacak: Forvette Icardi filan olsa ne yazar top oynamıyoruz yahu top. Otlanması için çayıra bırakılan hayvanlar gibi bizim futbolcular. Doğaçlama futbol mu oynanır lan.

Bu yaprak gibi oyuna rağmen Fatih Hoca çok iyi oynadık filan diye açıklamalar yapmış. İlla tepki gösterilecek biri varsa hocadır. Şu takım 1.5 senedir top oynamıyor.

İleri gitmesi gereken oyun daha da geriye gidiyor kimse farkında değil sanırım.

Geçen sene kariyer zirvesinde, Gomis'i maç boyu besleyen bi Garry vardı.
M. City'den gelmiş inanılmaz formda bi Fernando vardı.
İlk geldiği zamanlarda sol beki makine gibi işleyen Nagatomo vardı.

Bu 3 adam bizi tek başlarına hem hücumda hem de defansta 1 one army tarzında sırtlıyordu resmen. Bu sene Garry gibi bir kanat oyuncumuz yok. Feghouli skor olarak kariyer rekoru kırıyor olabilir fakat oyunda kayboluyor. Onye malum zaten. Beklerimizin performansları rezalet. Koca maç tek 1 isabetli orta açamıyorlar

Defansif defolarımızı kapatacak formda bi 6 numaramız yok. Donk bu takımda en fazla yedek olması gerekir normalde ama Fernando ile kıyaslayınca Luiz Gustavo filan kalıyor.

2 bekimiz de hücumda hiçbir katkı veremiyor.

Hal böyle olunca zaten olmayan oyun şablonumuz daha da ıkındırıyor maçlarda...
Onyekuru isliklandi. Cagne degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt