Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aleksandar Prijovic - Oyuncu profili 18/19 adamlar 2 sezon önce boluda oynayan bu elemana 10 verdiler türkiye liginde 30 gol atmış adama hayli hayli verirler iyi bi rakam örnegin sow 17 ye gitti , ba keza öyle , josef ve guliano örnegide var
Renktaş 10M civarı rakamlar zaten alabiliriz bu süpriz olmaz. Bu tür 27-28'inde patlamış adamları senin söylediğin gibi 20'ye satamayız ama. Onu anlatmaya çalışıyorum sana. Araplar sizin düşündüğünüz kadar salak değiller. Joseph ve Gui'nin zaten piyasaları vardı. O rakamlar çok anormal değil yani. Gui dediğin adam FB'de bile Brezilya milli takımına seçilmişti. Ha oynadı oynamadı o ayrı konu. Adamın CV'sinde Brezilya milli takımı, Zenit, FB vardı. Ba ve Sow olayında farklı olaylar döndü malum.

Renktaş 10M civarı rakamlar zaten alabiliriz bu süpriz olmaz. Bu tür 27-28'inde patlamış adamları senin söylediğin gibi 20'ye satamayız ama. Onu anlatmaya çalışıyorum sana. Araplar sizin düşündüğünüz kadar salak değiller. Joseph ve Gui'nin zaten piyasaları vardı. O rakamlar çok anormal değil yani. Gui dediğin adam FB'de bile Brezilya milli takımına seçilmişti. Ha oynadı oynamadı o ayrı konu. Adamın CV'sinde Brezilya milli takımı, Zenit, FB vardı. Ba ve Sow olayında farklı olaylar döndü malum.
renktaş bende en az 20 den kapı açmalıyız diyorum 15 e falan verilirse sesimiz cıkmaz zarar etmeyiz bence ama bakalım sezon sonu değerlendirelim belki şampiyon olucaz daha fazla para edicek belli olmaz adamı premier ligdende istiyolardı

Ha şunu da belirtmeden geçmeyeceğim:
Bu adamın gelen teklifi değerlendireceğinden neden bu kadar eminsiniz? Adam kemiksiz 2.3M alıyor, İstanbul'da yaşıyor... Hiçbir yere gitmiyorum da diyebilir. O zaman sıçtığımızın resmi olur işte...

Ha şunu da belirtmeden geçmeyeceğim:
Bu adamın gelen teklifi değerlendireceğinden neden bu kadar eminsiniz? Adam kemiksiz 2.3M alıyor, İstanbul'da yaşıyor... Hiçbir yere gitmiyorum da diyebilir. O zaman sıçtığımızın resmi olur işte...
Merak etme çin'den teklifler gelecektir. Hatta ben Premier League'den bile teklif bekliyorum.

Bu herif formasyonunu henüz tamamlayamamış gibi geliyor bana!. Onca gol atmasına ve 28 yaşına girmiş olmasına rağmen sahadaki vücut dili, pozisyon alışı, topa hareketlenmesi ve topla olan aksiyonları profesyonel bir futbolcu izlenimi veremiyor. 20-22 yaşında olsa fiziki ve mental yönden olgunlaşmak suretiyle futbolcuya evrilebileceğini umardım belki. Ancak bu yaştan sonra Galatasarayımız seviyesi zor görünüyor maalesef...

bu elemanı 12.8 e aldık 2.8 bonus var benim görüşüm yazın değilde kışın en az 15 e satarız , yazında satabiliriz ama hoca bi devre daha göreyim diyebilir , önümüzdeki yıl dogru planlamayla golcü kimligine gene ulaşabilir bu takımın sistemine uymuyor belhanda fegle paslaşıyor , onyekuru desen kendine oynuyor , feg ve onyekuru asist sayısı 4 koca sezonda

Yok, bir şey olmaz bundan. Hemen-derhal paket!...

İkisi de taraftarın çok büyük çoğunluğu için soru işaretiydi ve şu anda gelinen noktada ikisi de performans olarak yetersiz. Bu isimleri kar ederek satmamız bile bu gerçeği değiştirmez.

Vallahi inanir misin bilmem, Twitter'a falan hic bakiyor musun ama Belhanda cok seviliyor, Diagne de deliler gibi isteniyordu

GSC tutumu =/= Galatasaray taraftari tutumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt