Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes iyi penaltıcı olmak zorunda değil de demek istediğim o kadar basit bi şey değilmiş o küçümsenen penaltıları atmak diagneye inanılmaz temelsiz ve acımasızca saldırıyolar burda
Valla bence de net kötü oyuncu ama bi şekilde atıyor şu an. Yazın 10-15 milyona araplara satalım herkes mutlu olsun başka bi beklentim yok..

dun onde top tutmasi bizi cok rahatlatti. iyiydi begendim. oyunun icindeydi en azindan

Fizik gücü ve rakip stoperleri hırpalaması topsuz oyunda düşürmesi gayet yeterli şu aşamada son vuruşlar konusunda da iyi seviye de diyebiliriz. Seneye farklı bir taktik farklı bir oyuncu grubu ile farklı bir hedef koyarsın Katar yada Arabistan'dan veya Rusya'dan teklif gelir 20 Milyon €'ya satarsın ona bir şey diyemem.

Özellikle Araplar bu tarz oyuncuları seviyor istiyor , ölüsü de 15 Milyon € eder Diagne'nin.

mücadelesi artiyor ama bizim forvet konusundaki seviyemiz cok yüksek oldugu icin hep vasat kalacak, baros, elmander, burak, drogba, poldi, son olarak gomis gercekten cok iyilerdi.

rakip stoperler adeta diagneyi tutalım sarılalım gol atmasın edasıyla oynuyor kanatlar bomboş kalıyor ,boguşması yeter topu önde tutmamızda yararı oluyor

Ne büyük golcü bea.
20 milyondan aşağı satmayız umarım.
Beyler her gün bu adamı övelim iyi para getirecek tosun.

Gscimbom mobil

bazi forvetler hemen uyum sagliyor bazilarinin uyum sureci biraz suruyor

diagne gittikce daha iyi oynuyor ama istenilen seviyede henuz degil

yine de camia olarak kendisini desteklemeliyiz

Bu adam acayip derecede yeteneksiz öyle böyle değil hemde. Topları kontrol edemiyo mesala hep yakaladığını al vur mantığı ile atmış golleri. Top bi gram ayağına yakışmıyor oturmuyor herifin usain boltun çıktığı ilk amatör maç aynı şekilde oynuyolar. Bi forvet top'a bu kadar yabancı olurmu arkadaş ya.

Bu adam bana zor güzel gol atar gibi geliyor. Hep karambole gol atacakmış gibi bir havası var. Zar zor mücadele ediyor.

Diagne başakşehir puan kaybedecek dediğinden beri adamların yüzü gülmüyor

Konya'ya gol at.
Koş.
Pres yap.
Konsantre ol.
Bir zahmet.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt