Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Fener-pasa macini göstermisler, yok abi bize yanils diagneyi göndermisler, Adam pasa’da cok daha fit ve diriydi

Beyler boşu boşuna parağflarca hakkında yazı yazıyorsunuz.
İşin özü çok basit aslında:
1) K. Paşa'da bütün hucüm planı kanatlar ve bekler üzerinden bu adamı bir şekilde topla buluşturmaktı. Bizim böyle bir oyun planıyla oynamamız mümkün değil. Extra yeteneklerin olmalı ki gol atamadığında bile fark yaratabil. Veya ortada gol pozisyonu bile yokken pozisyonu kendin yaratabil.
2) K. Paşa'da daha fitti. Fiziksel sorunu var.
3) Orada kafası inanılmaz rahattı, özgüveni tavandı. Bizdeki taraftar baskısından dolayı topu her aldığında eli ayağına dolaşıyor.
4) Mental sorunları var. Kendini hiçbir şekilde kasmıyor.
5) GS'da oynadığı için rakip defans oyuncularının ve teknik adamlarının Diagne'ye bakış açısı inanılmaz değişiyor.

Ha her şeye rağmen bu kadar kötü performans gösterebileceğini kimse tahmin edemezdi.

Son not: İçimden bir ses BJK'ye patlayabilir diyor.

@Uğur İz Dun anlatmak istedigimi bir turlu anlatamamistim sana, bu arkadas video ile benim ne demek istedigimi gosteriyor. Sen bizimkiler de besliyor diyorsun da su yapilan ortalari izle, dun sana beklerin Diagne'ye 1 tane iyi orta actigi bir pozisyon var mi dedim, oynadigi 13 mactan zar zor 1 pozisyon bulabildin.

@Uğur İz Dun anlatmak istedigimi bir turlu anlatamamistim sana, bu arkadas video ile benim ne demek istedigimi gosteriyor. Sen bizimkiler de besliyor diyorsun da su yapilan ortalari izle, dun sana beklerin Diagne'ye 1 tane iyi orta actigi bir pozisyon var mi dedim, oynadigi 13 mactan zar zor 1 pozisyon bulabildin.

Elimde bilgisayar olmadigi icin arastirma yapamiyorum.Yoksa Cagne'nin beklerden gelen ortalari da hic ettigini animsiyorum.Mesela Benfica macindan bir tane hatirladim simdi.0.40'da Linnes'in ortasinda gec kaliyor soluyla vurmak zorunda kaliyor.

02.43'te ofsayt golumuzde Nagatomo'nun ortasini kaleciye vuruyor.Gol olsaydi da sayilmayacakti ama geleni de degerlendirememis

Ayrica sen Cagne'nin performansini niye beklerin katkisina indirgiyorsun ki?Ona bakarsak Cagne'nin Pasa'da attigi 20 golde de beklerden sadece Popov'un 1 asisti var.Bir de Ozgur Cek 2 asist yapmis onda da sol acik oynamis.

Bekler asist yapmadan da gol atabiliyormus demek ki Cagne.

Son düzenleme:
Kendini atma, top oyna

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elimde bilgisayar olmadigi icin arastirma yapamiyorum.Yoksa Cagne'nin beklerden gelen ortalari da hic ettigini animsiyorum.Mesela Benfica macindan bir tane hatirladim simdi.0.40'da Linnes'in ortasinda gec kaliyor soluyla vurmak zorunda kaliyor.

Ayrica sen Cagne'nin performansini niye beklerin katkisina indirgiyorsun ki?Ona bakarsak Cagne'nin Pasa'da attigi 20 golde de beklerden sadece Popov'un 1 asisti var.Bir de Ozgur Cek 2 asist yapmis onda da sol acik oynamis.

Bekler asist yapmadan da gol atabiliyormus demek ki Cagne.
Kenar ortaları (Yerden merkeze atılan paslar dahil): 14 gol atmis

Diagne tam bir pivot. Ustune top tutma konusunda da iyi degil, takim oyunundan da kopuk, bu adamdan katki almak istiyorsan kenarlardan besleyeceksin. Onyekuru zaten bir Riera gibi orta acan oyuncu degil. Feghouli ise daha fazla Belhanda ve Mariano ile paslasmayi tercih ediyor. Ndiaye ve Belhanda'da genel olarak yeterince ofansif katki vermiyor. Bekler desen dogru durust orta acamiyorlar. Ee kim besleyecek ozaman Diagne'yi? Muslera'nin defans arkasina uzun top atmasini beklemiyorsun herhalde.

Burada elestirilecek isimler varsa o da Terim, teknik heyet ve Albayrak'dir. Oynadigimiz oyuna bakarsak bu takima daha cok Alan gibi hareketli ve takim oyunun icerisinde olan bir forvet alinmaliydi. Alan olmadi, Ze Luis olmadi, Tetteh olmadi, bizimkiler de son gunlerde bari ligin gol kralini alalim demislerdir. Yanlis anlama Diagne'yi begendigimden degil ama kpasa'da 36 macta 32 gol atan bir adam biz de berbat oynuyorsa demek ki bizde de hata var. Yeterince beslemiyoruz.

Kenar ortaları (Yerden merkeze atılan paslar dahil): 14 gol atmis

Diagne tam bir pivot. Ustune top tutma konusunda da iyi degil, takim oyunundan da kopuk, bu adamdan katki almak istiyorsan kenarlardan besleyeceksin. Onyekuru zaten bir Riera gibi orta acan oyuncu degil. Feghouli ise daha fazla Belhanda ve Mariano ile paslasmayi tercih ediyor. Ndiaye ve Belhanda'da genel olarak yeterince ofansif katki vermiyor. Bekler desen dogru durust orta acamiyorlar. Ee kim besleyecek ozaman Diagne'yi? Muslera'nin defans arkasina uzun top atmasini beklemiyorsun herhalde.

Burada elestirilecek isimler varsa o da Terim, teknik heyet ve Albayrak'dir. Oynadigimiz oyuna bakarsak bu takima daha cok Alan gibi hareketli ve takim oyunun icerisinde olan bir forvet alinmaliydi. Alan olmadi, Ze Luis olmadi, Tetteh olmadi, bizimkiler de son gunlerde bari ligin gol kralini alalim demislerdir. Yanlis anlama Diagne'yi begendigimden degil ama kpasa'da 36 macta 32 gol atan bir adam biz de berbat oynuyorsa demek ki bizde de hata var. Yeterince beslemiyoruz.

Riera'ya orta acan demissin.O da hic oyle biri degildi.O da pasor bir bekti Mariano gibi.Kayseri macinda Melo'ya attirdigi gol disinda asistinin hatirlamiyorum ortayla.

Cagne'nin alinmasinda bizde de taraftar-hoca-yonetim olarak hata oldugunu dusunuyorum tabii ki ama buyuk pay Cagne'nin.Isteksiz ve surekli kendino yere atan bir goruntu ciziyor.

Riera'ya orta acan demissin.O da hic oyle biri degildi.O da pasor bir bekti Mariano gibi.Kayseri macinda Melo'ya attirdigi gol disinda asistinin hatirlamiyorum ortayla.

Cagne'nin alinmasinda bizde de taraftar-hoca-yonetim olarak hata oldugunu dusunuyorum tabii ki ama buyuk pay Cagne'nin.Isteksiz ve surekli kendino yere atan bir goruntu ciziyor.

Taraftarın ne hatası var hocam? Son güne kadar kazık yemeyi mi bekleyin dedi taraftar yönetime?

Dogru diyorsun aslinda.Ben kendi adima hatali dusundum olarak duzelteyim.Cagne'yi istemistim cunku.

İstemek, begenmek başka birşey renkdaş. Yalniz Maliyet/Yetenek olarak cok büyük bir kazık, bunu kasımpaşadakı golleride değiştirmez. 2-3 Milyon gibi bir rakama gelmiş olsa kimse sesini cıkarmazdı sanırım, en azindan denenmiş olurdu. Bizim Ligimizden kesinlikle +3 mioluk transfer yapılmamalı. Yönetim yaz sezonu yaptiği hatayı tekrar yaptı, plansızca amatörce son güne bıraktı yine, bunu ben affedemem, böyle dükkan dönmez.

45071
45072

Allah rızası için mental olarak şu adamı doğru düzgün hazırlayın maça. Maçın ne derece önemli olduğunu iyice anlasın sahada her pozisyonda kendini yere atan değil de çata çat oynayan bir Diagne görmek istiyoruz artık

Mesela Fener maçında gayet iyi mücadele etti özellikle ilk yarıda öyle bir Diagne görmek istiyoruz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt