Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis de penaltı kaçırıyordu ama penaltı atmak haricinde her şeyi yapıyordu, Diagne 'nin Galatasaray kariyerinde tek vasfı penaltı atmak madem öyle her penaltıyı atacaksın arkadaş hele ki bunun gibi şampiyonluk düğümünün çözüleceği maçlarda o penaltıyı kaçırma lüksün yok senin Diagne efendi

Penaltıdaki vuruşu gayet iyiydi. Aslında daha önce gole çevirdiği bir iki penaltıda kötü vurmuştu. Bu kez iyi vurup şanssızca direğe takıldı. Asıl sıkıntı genelde sergilediği performansta.

Çok maçını izlemedim ama bize geldikten sonraki her maçını izledim. Eğer söylendiği gibi bir ay hiç antrenman yapmadan geldiyse tamam ama bu hali fiziksel açıdan normal durumu ise bu adam 15 milyon euro’luk değil 1.5 milyon Euroluk topçu.

Adam koşamıyor, ayakta duramıyor. Ama her şeyden önemlisi pozisyon alması ve doğru koşu zekası çok düşük. Bize geldiğinden beri o kadar çok pozisyonda defansçının arkasında statik top bekliyor ki ben bu adamı nasıl almaya karar verdiler anlamadım. Zaten arkadaşları da doğru koşu yapması gerektiği konusunda Diagne’yi azarlamaya başladılar. Büyük takım golcüsünün en önemli bir kaç özelliğinden ikisidir bunlar. Maalesef Diagne bu konuda iyi değil.

Umarım bu kötü görüntüsü fiziksel olarak berbat durumda olduğu içindir ve yeni sezonda sağlam kondisyon yüklenir, yoksa 5 milyon Euro verecek kulüp bulamayız.

sezon hem bu kazma hemde bunun transferine onay veren hoca yollanmalıdır.

Önünden geçen topa ayak uzatmaya bile tenezzül etmiyor kazma herif.

Illa milimetrelik pas gelecek ayağına yoksa kendisi hiç bir şekilde hareketlenmiyor toplara. Sonra da orta gelmiyor ondan böyle diye dert yananlar çıkıyor.

Adam ortalara hareketlenmiyor ki bile daha ne olsun.

sent via GSC

senin ben ayağına sıçayım.

bencil göt herif defol git ulan

Adamı muhteşem bir sezon sonrası para istedi diye hain ilan edip yolladılar, alın size hain nasıl olurmuş izleyin.

Senin ben kafatasını.... Beyinsiz herif.

Eren bundan en az 2 gömlek üstün topçu, düşünün o kadar leş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt