- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi değerini arttırdı.20 milyon euroya satarız.3-4 tane daha gol atarsa 30 milyon euro imkansız değil..
İlk golde Diagneyi resmen 4 kişi tutmuş bu adam inanılmaz alan açıyor kanatlarımıza![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bencede şu piyasada 20 den aşagı kurtarmaz . kar edicektir klup Diagnedenİyi değerini arttırdı.20 milyon euroya satarız.3-4 tane daha gol atarsa 30 milyon euro imkansız değil..
Cenk'e 25 milyon euro veren kulüp varsa Diagne'ye 30 milyon euro veren kulüp çıkar..bencede şu piyasada 20 den aşagı kurtarmaz . kar edicektir klup Diagneden
Cenk'e 25 milyon euro veren kulüp varsa Diagne'ye 30 milyon euro veren kulüp çıkar..
Yönetim transferde satma konusunda fena değil.Cavanda'yı Podolski'yi sattığımız fiyata sattık.Gomis'in 3,5 milyon euro maaşını da Arap kulübü ödedi.9,5 milyon euro 33 yaşındaki bi forvet için ideal bi bonservis.Ndiaye transferi de ortada.Ben bu yönetime güveniyorum..O paraya satabilen yöneticimiz yok işte. Geçen senen gol kralını kaça sattığımız ortada.
İlk golde Diagneyi resmen 4 kişi tutmuş bu adam inanılmaz alan açıyor kanatlarımıza![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kesinlikle öyle , devamlı stoperlerin kucagında diyolar yav herif napsın alan bırakmamışlar baksana cogu golde böyle adamda 2-3 kişi markajda hepkralhandanın biraz daha iyi oynama sebebi bu olduğu gözüküyor. tabi bu nimetten faydalanan sadece o değil. onyekuru feguli gibi elemanlara da çok yaradı. şabana kızıyoruz da şu markajda işi pek de kolay değil
Altın Ayakkabı sıralamasında son durum
1) Messi: 68 puan
2) Mbappe: 60 puan
3) Quagliarella: 52 puan
4) Diagne: 44 puan
5) Salah: 44 puan
F.A kaynağının yalancısıydım reis..Cagne 45 reis
Bi haberi bile yapamayan kaynaklar var ortada
Bi haberi bile yapamayan kaynaklar var ortada![]()