Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi bencede devre arasına kadar yedek kalacak yani bi nevi mobbing uygulanacak ama işte bu yüzsüz gidermi orası sorun birde mevcut bekler ve kanatlarla 442 ile maçlara başlayamayız bence he ama kilit açmak istediğimiz maçlarda sonradan bu formasyona dönebiliriz

bu adami yollamaya calisarak moralini bozduk simdi ise sezon basliyor. bence gonlunu alip onu onur etmeliyiz

Kendisi zaten abartıldığı kadar itin bi yerine sokulcak topçu değil ama kalacaksa ki öyle görünüyor taraftarla bir an önce Yıldızı’nın barışması gerekiyor bunun içinde başta Fatih Terim’e iş düşüyor nasıl Donku kazandıysa bu adamıda kazanmalı açıkçası yoksa 13m popomuzda patlayacak

Yedek forvet olarak kalacak. Muhtemelen 6 numaraya da bonservissiz ve kiralık bir oyuncu alacağız.

Basın üstüne oynuyor sürekli taraftar ile karşı karşıya getirecek şeyleri sanki söylemiş gibi basina sizdiriyorlar koç grubunun serefsizligi kalemleri hep.Amac bonservis düşürülmek satilmazsa da taraftar ile arasının bozup islikkatmak. Oyuna gelmeyelim sahip çıkalım bu adama eminim oda git dediklerinde tamam demiştir gidememe sebebini bilmiyorum belki de çok az maaş verdiler

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne diye tutturduk asıl Kostas'ı unuttuk. Bu manyak yine gol atar attırır diğer vasat yunan kaldı.
aynen öyle diagne gideceğine mitro gitsin. 2.6m kazanıyor yanlıs hatırlamıyosam. havaya sıkıyoruz bu parayı geçtiğimiz dönem düşünülürse. diagne de çok tartısıldı ama katkı aldık bence. sorumsuz ama sorumluluk alıyor. biraz hareketli oynasa iyi işler yapabilir.

Kral döndügüne göre soytarilari pistten alalim

0

tüm floransa, "koskoca imparator bu juventusun zamanında alıp sağa sola itelemeye çalıştığı çöpe bu kadar parayı nasıl verdirmiş" diye düşünmeye başlayacak bu geceden sonra

Bunu seven ve savunanda akıl yoktur. Bu futbolcu bile değil. İsterse 40 gol daha atsın.

Bu eşşeği birinin almaya niyeti varsa da şu maçta izledikten sonra almaz zaten

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımla iletişimi de çok kötü durumda, götü kalkık triplerle sahada dolanıyor.

kafam girsin sana nefret ediyorum bu eşşekten uzun zamandır bu kadar sinir olmamıştım hiçbir oyuncuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt