Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adama harbi yazık oluyor.. gerekirse özel mentör tutulup takıma adapte edilmeli.. Takıma seviye atlatır iyi bir Diagne

Kaliteli topcu. Her türlü iş yapar

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adem gittikten sonra kalması kesin zaten. Bu beklerle, kanatlarla her türlü oynar, takıma kazandırılmalı.

Takima nasil kazandirilacak ben tam emin degilim. Nerdeyse 7 milyon alacak adami kolay kolay yedek birakmayiz bence. Digelim bir de bu sene cok sakatlik gecirmezse, Diagne dogru dürüz ilk 11de göremeyiz.

Ikisine birden de sanki fazla görmeyiz. Umarim Diagne cok yedek kalirsa sorun yapmaz.

Takima nasil kazandirilacak ben tam emin degilim. Nerdeyse 7 milyon alacak adami kolay kolay yedek birakmayiz bence. Digelim bir de bu sene cok sakatlik gecirmezse, Diagne dogru dürüz ilk 11de göremeyiz.

Ikisine birden de sanki fazla görmeyiz. Umarim Diagne cok yedek kalirsa sorun yapmaz.
tonla maç var ve önünde tek adam falcao yani np

18 golle şampiyonluğun mimarlarından değil
emekçilerinden olacaktır

Eğer 11'de oynamıyorum diye kirişi kırmazsa kendisinden umutluyum. Maliyetini kafaya takmak için çok geç. Her türlü bu ligde iş görecek bir oyuncu. Rotasyon için lüks hatta.

İşte biz yarım sezon bu Diagne'yi bekledik 5 dakika yeterli süre değil ama herifin koşularından, mücadelesinden, yüzünden anlıyorsun futbol oynamak istediğini. İyi ki çok maç var bu sezon Diagne Falcao ikilisine doyacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt