Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her mac ayrı sacla cıkıyor p bana moda ikonu sanki saçı 0 a vurdurulmalıdır

Karilar gibi sac sekli degistiren bu showmene 4-5 veren varsa hemen yollanmali. Bundan GS a forvet olur mu lan. Satin gitsin ali yavuz oynasin lan bunun yerine. Digerleride gitsin isterimde onlar gidemiyor.

Eger aklimiz varsa bunu satariz. Hoca bunu forvet zannediyor yazik.

1.9x boyunda ama jep yerlerde. Bir de o kafa + ilk kontrol nedir ulan

Birsey demeyi unuttum kalibinin adami degilsin

Hem satmayip kiraya verip yerine 2 sakat forvet getiriyorlar, 1 sene sonra da gel oyna diyorlar. Bu adam piyasa yapmisken elden cikaracaktin.

Bu adam nasıl Gomisi geçip 30 gol attı ya hadi 10 tanesi penaltı da kalanları nasıl attı şoktayım

hiçbir haltı beceremeyip aman taraftar tepki göstermesin diye apar topar alınan kasımpaşa'nın yağlı kazığıdır kendisi.

bu adamın futboldan para kazanması da ayrı bir facia. ne top kontrolü, ne pas ne de şutu var. yoldan bir siyahi çağırsak en az bunun kadar oynar.

Neyseki Gomise 1 milyon zam yapmadik.

Onun yerine
Diagne
Falcao
Andone
Mitroglu

Ya kamyon dolusu para verdik. Bu 4 unu toplasan ceyrek Gomis etmiyor.

Neyseki Gomis gitmesin, diagne gelmesin diye bas bas bagiranlardandim, icim en azindan o bakimdan rahat.

Heee bak ama Gomis guluyordu di mi penalti kacirinca!!!

şaban

bu transferi kim istediyse kim yaptıysa kim gerçekleştirdiyse hesabı SORULMALI!!

bu adam 3-4 milyona alınmadı 13milyona alındı

Boyle bir cop ligimizde 30 gol atti ligin seviyesini dusunun yani. Adam top bile suremiyor.

Araplar son gün ne verirse yollayin. 2,4 milyon maasdan kurtulmus oluruz.

Rakibin defansindan daha iyi defans yapiyor bu hiyar. Buna 4 verene alin hayrini gorun derim. Sac yapmis birde git manken ol lan. Boyuna posuna tukiriyim senin

ayrıca kendisine goril king kong vs diyor

herhangi bir gorili 1 sene boyunca futbola hazırla bu şabandan daha iyi top oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt